Otkup automobila Rakovica

Otkup automobila i vozila Rakovica koji pruža naša agencija vam nudi da svoj stari krš od auta već danas pretvorite u novac. Zaradu od prodaje polovnog vozila i automobila možete investirati u novo vozilo ili častiti sebe automobilom o kakvom dugo sanjate. Od nas ćete dobiti odličnu ponudu, doći ćemo na vašu adresu i platiti vas istog dana u kešu!

Otkup automobila Rakovica – Otkup vozila u Rakovici

Naši agenti pokrivaju teritoriji cele Rakovice, te nam se možete obratiti gde god da živite i neko od raspoloživih agenata dolazi do vas. Javite nam se ako živite na Vidikovcu, Kanarevom brdu, Kijevu, Kneževcu ili Labudovom brdu. Tu smo i za sve one koji žive u Miljakovcu, Petlovom brdu, Resniku kao i za meštane Skojevskog naselja i Sunčanog brega.

Naša agencfija se već dugi niz godina bavi otkupom novih, polovnih ili havarisanih vozila, oštećenih u poplavi, požaru ili sudaru. Dolazimo na vaš poziv, vršimo besplatnu procenu na licu mesta i nudimo cene koje su uvek fer i konkurentne. Pozovite nas da biste zaradili već danas. Imamo ovlašćene predstavnike za teritoriju cele Rakovice, ali i preostalih beogradskih opština.

Za sva naselja u kojima posujemo važi isto pravilo, a to je da vas isplaćujemo istog dana. Ukoliko ste fizičko lice, novac isplaćujemo u kešu, a ukoliko istupate ispred firme, možemo vam sredstva uplatiti i na poslovni žiro račun.

Otkupljujemo vaš automobil ili bilo koje drugo motorno vozilo na teritoriji Rakovice i odmah radimo prenos vlasništva i isplaćujemo vas. Ne morate da razmišljate o prevozu vozila jer ga mi preuzimamo istog dana. Mi vam već putem telefona možemo dati incijalnu ponudu na osnovu informacija koje nam date vezano za vozilo, ali je najpreciznija ponuda ona koju iznosimo nakon uvida u stanje samog vozila. Otkupljujemo sve marke automobila, kamiona, kombija, pikapova, taxi vozila, odltajmera, pa čak i motora ili motocikala.

Nisu nam važni detalji tipa koja je godina proizvodnje, da li je u voznom stanju, pređena kilometraža…sve to utiče na cenu, ali ne i na našu spremnost da kupimo automobil ili vozilo od vas. Takođe nam nije bitna boja, stanje karoserije, guma, kočionog sistema i drugi detalji. Jedino što je važno jeste da vi posedujete papire o vlasništvu nad vozilom ili ovlašćenje da možete otuđiti vozilo.

Auto ili vozilo čak ne mora biti ni registrovano. Uz otkup automobila i vozila Rakovica, otkupljujemo i polovne gume ili nove, a radimo i otkup polovnih i novih alu felni. Iako vršimo besplatnu procenu, ponuda koju vam naš agent iznese nije obavezujuća i prihvatate je samo u slučaju da vam odgovara. Radimo i sa pojedincima i sa firmama za koje vršimo otkup rashodovanih vozila. Nakon dogovora, novac vam možemo isplatiti bilo u kešu, na ruke ili putem žiro računa, ovo se posebno odnosi na pravna lica, tj. firme.

Za vaše pozive i pitanja otvoreni smo 24 sata i ne zaboravite da porkivamo celu teritoriju opštine Rakovica. Naše radno vreme je prilagođeno vašim potrebama jer su nam klijenti uvek na prvom mestu. Dogovorićemo se sa vama da vas posetimo onda kada to vama najviše odgovara. Poslovanje preko agencije je daleko efikasnije nego da postavljate oglase na stablima po kraju ili da čekate na auto pijaci danima i mesecima da naiđe pravi kupac. Zašto biste remetili svoj mir i svoj dan odgovarajući na silne pozive i upite kada možete da se obratite profesionalcima koji će za vas uštedeti vreme i doneti vam novac!

Pozovite nas već danas i dolazimo kod vas, da vas uverimo zašto smo već godinama najbolji. Naše iskustvo i zadovoljni klijenti govore u prilog našem načinu poslovanja.

Pozovite nas