Otkup automobila Barajevo

Kada živite u nekoj od udaljenijih gradskih opština, čini vam se da su vam opcije smanjene za bilo kakav vid brze trgovine. Međutim, mi želimo da vas demantujemo, barem kada je otkup automobila i vozila Barajevo u pitanju. Zahvaljujući dugogodišnjem poslovanju i širokoj mreži agenata, pokrivamo sve beogradske opštine, uključujući i Barajevo i okolinu. U vrlo kratkom roku možemo doći na vašu adresu u Barajevu i omogućiti vam da za manje od 24 sata prodate svoj automobil ili neko drugo vozilo i zaradite. Posebna pogodnost poslovanja sa našom agencijom je što vas isplaćujemo odmah i na licu mesta.

Otkup automobila Barajevo – Otkup vozila u Barajevu

Možete da nas pozovete gde god da živite u Barajevu. Mi ćemo doći u Vranić, Arnajevo, Baćevac, Beljinu, Božidarevac, Veliki Borak, Guncate, Lisović, Manić, Meljak, Rožance i Šiljakovac. Od vas samo tražimo dobru volju da želite da nam prodate svoj automobil ili neko drugo vozilo. Sa nama ne razmišljate ni o transportu vozila jer ga nakon otkupa mi preuzimamo, a vama samo ostaje da zrojite keš.

Bilo da hoćete da prodate polovno ili novo vozilo ili automobil ne želite da gubite dragoceno vreme dajući oglase i danima pretražujući ponude na internetu. Oduzeće vam gomilu vremena, a rezultat neće biti zadovoljavajući i bićete prinuđeni da se cenkate. Mi smo tu da vam olakšamo prodaju i ponudimo najkonkurentniju cenu na tržištu. Možete nas kontaktirati bilo pute telefona ili slanjem maila, a mi ćemo vam u najkraćem roku pružiti sve informacije koje se tiču samog otkupa. Znamo da vas najviše zanima cena koju možete da dobijete za svoj automobil i koliko brzo se transakcija i prenos vozila mogu obaviti. Kada nas pozovete mi dlazimo na vašu adresu, bilo gde na teritoriji Barajeva, iznosimo besplatnu procenu vozila i dajemo vam ponudu koja nije obavezujuća. Što nam tačnije i preciznije budete dali infromacije koje se tiču marke automobila, godišta, kubikaže, voznog stanja, broja pređenih kilometara i opšteg stanja vozila, to će i naša procena biti uspešnija. Cene su uvek fer i konkurentne u šta ćete se uveriti i sami.

Otkupna cena polovnog vozila ili automobila zavisi od niza faktora. Ono što procenjujemo su marka i godište auta, stanje motora, oprema, stanje limarije, vizuelni izgled, odnosno očuvanost. Tu spada i stanje guma, kočionog sistema, kada je poslednji put vršen tehnički pregled, pređena kilometraža ali i vaše očekivanje kakvu cenu smatrate da treba da dobijete. Obraćamo pažnju na vizuelni izgled vozila, enterijer vozila, stanje limarije da li je vozilo bilo havarisano i ako jeste u kojoj meri. Ispitujemo i stanje trapa, iskorišćenost pneumatika, stanje agregata (motora) vozila. Potrebno je da vaše vozilo bude 100 % regularno, to znači da se podudaraju brojevi motora i šasije sa podacima u saobraćajnoj dozvoli. Suštinski najvažnije je da dokažete da ste vi vlasnik vozila koje želite da prodate. Ono što na cenu dodatno može da utiče je trenutna ponuda i potražnja na tržištu.

Nudimo otkup isključivo od vlasnika automobila ili ovlašćenog lica koji u svom ovlašćenju ima i pravo da otuđuje vozilo. Otkup automobila i vozila Barajevo vršimo bez obzira na starost ili stanje vozila. Ukoliko vam naša ponuda nakon procene odgovara plaćamo vam u kešu na licu mesta. Javite nam se iz bilo kog dela Barajeva već danas i mi smo kod vas za sat vremena. Za vas radimo 24 sata svih sedam dana u sedmici. Javite nam se i brzo dođite do keša već danas!

Pozovite nas