Otkup kombi vozila

Nasa agencija za OTKUP KOMBI VOZILA godinama se uspešno bavi ovim poslom na teritoriji čitave Srbije. Mi smo zainteresovani za otkup svih vrsti, marki i modela kombi vozila. Mi ne gledamo da li je vas kombi putnički ili teretni, nama nije vazno koje je marke vaše kombi vozilo, nama nije vazno koliko je prešlo vaše kombi vozilo, nije nam vazno da li je dizelaš ili benzinac, nije nam vazno da li je negde ogreban, cuknut, da li mu je možda negde oljuštena farba, nije nam vazno na kojim je tablicama i u kakvom je stanju. Da li je u ekstra stanju ili je možda na izdisaju. Nas ne zanima u kakvom je stanju motor na vašem kombi vozilu, naš samo zanima da vi želite da prodate vaše kombi vozilo. Dovoljno je da nas pozovete na nas broj telefona 065/999-02-09 ili da nas kontaktirate putem elektronske poste na adresi office@otkupautomobila-beograd.com i mi ćemo veoma brzo doci do vas i dogovorićemo se o svemu.

Na vašu adresu doci će nas stručni tim koji je sačinjen od iskusnih majstora koji se ovim poslom bave decenijama. Oni će pogledati vaše kombi vozilo, pogledaće u kakvom je stanju limarija,u kakvom je stanju unutrašnjost i uopšte stenje vašeg kombi vozila i na osnovu toga izvršiće procenu vašeg kombi vozila i ponudiće vam najadekvatniju cenu za njega. Sigurno se sada pitate o čijem će trosku to biti? Da li ćete vi snositi troškove našeg dolaska, troškove procene vašeg kombi vozila i ako se dogovorimo oko otkupa ko će snositi troškove prenosa. Budite bez brige. Vi apsolutno nećete imati bas nikakvih troškova. Sve će ići na račun naše agencije za OTKUP KOMBI VOZILA.

Mi ćemo snositi sve troškove dolaska, troškove procene i naravno ako se dogovorimo o otkupu vašeg vozila mi ćemo snositi i troškove prenosa. Zato ako ste vlasnik nekog kombi vozila i želite da ga prodate, pozovite nasu agenciju za OTKUP KOMBI VOZILA na broj telefona 065/999-02-09 ili nam pišite na office@otkupautomobila-beograd.com i istog dana izbrojite novac koji ćete dobiti u kesu za vaše kombi vozilo.

Mesecima bezuspešno pokušavate da prodate vaše kombi vozilo. Odlazite svake nedelja na auto pijacu(svaki odlazak vam odnosi novac jer morate platiti ulaznu kartu, morate kupiti gorivo, vi morate nešto da pojedete i popijete…)postavljate oglase po raznim internet sajtovima za prodaju polovnih vozila ali nikako da se pojavi pravi kupac. Uglavnom vas pozivaju dokoni ljudi koji nemaju šta da rade, pa cisto da ubiju vreme razgovaraju sa vama i po dvadesetak minuta zapitkujući vas o raznim detaljima vezanim za vaše kombi vozilo…Koliko je kombi prešao? Da li ste ga redovno održavali i servisirali, da li ste mu redovno menjali ulje? Da li ste imali nekih većih ili manjih kvarova na njemu? Da li ste ga možda lupali? U kakvom su stanju gume? Da li može još da se vozi na njima ili moraju da se menjaju i da li su letnje ili zimske ili imate oba kompleta? I na kraju kada dodje ono glavno pitanje koliko cenite vaše kombi vozilo i kada čuju vašu cenu jednostavno bi vam se zahvalili na utrošenom vremenu i prekinuli vezu.

Zašto da danima vodite ovakve razgovore koji su vise nego iritantni? Zašto da gubite vaše živce u takvim razgovorima? Ista situacija je i kada odete na auto pijacu, sve se ponavlja kao kada vas potencijalni kupci zovu telefonom. Zar nije mnogo jednostavnije da pozovete nasu agenciju za OTKUP KOMBI VOZILA na broj telefona 065/999-02-09 i jednostavno nam kazete vašu adresu. Mi ćemo bez svih ovih pitanja koja bi vam potencijalni kupci obično postavljali, doći do vas sa našim majstorima i sami ćemo videti u kakvom je stanju vaše kombi vozilo bez postavljanja suvišnih pitanja i oduzimanja vašeg vremena. Naši majstori će na licu maštao našem trosku, proceniti vas kombi i ako vam naša cena bude odgovarala, novac ćemo vam isplatiti odmah na ruke!!!!

Pozovite nasu agenciju za OTKUP KOMBI VOZILA na broj telefona 065/999-02-09 i uverite se u sve ovo sto smo vam rekli. Znamo da možda zvuci malo bajkovito, ali verujte nam na reč da je tako!!!

Pozovite nas