Prodaja polovnog automobila

Prodaj svoj polovni automobil za brzi keš, već danas. Da li se pitate: Kako da prodam polovan auto? Da li je bezbedno koristiti usluge na internetu za prodaju auta? Kako da pronadjem pouzdanu agenciju, kojoj mogu svoje vozilo dati za otkup?

Mi smo tu da odgovorimo na ova i sva vaša ostala pitanja u vezi sa otkupom bilo koje vrste vozila.

Rado ćemo kupiti bilo koji auto, u kakvom god stanju da se nalazi trenutno: polovan, ispravan ili havarisan.

Prodajte svoj polovan auto brzo i jednostavno, već danas donesite ispravnu odluku da poslujete upravo sa nama.

Rešite se vašeg polovnog automobila jednostavno, a sve počinje telefonskim pozivom na naš broj telefona.

Jednostavno nas pozovite na besplatan broj ili posetite naš online portal, kako biste nas obavestili da imate automobil za prodaju.

Kada je reč o otkupu polovnih, novih, havarisanih i svih drugih vozila, posebna pogodnost koju naša agencija nudi jeste i potpuno besplatna procena vrednosti.

Želimo da vam ponudimo najbolju cenu za vaš polovni automobil, bez obzira na trenutno stanje vašeg automobila i performanse koje može da ostvari.

Što više znamo o vašem automobilu, što nam ponudite više informacija, možete očekivati bolju ponudu koju vam mi možemo dati za njega.

Ako se posle svega predomislite u vezi prodaje vašeg polovnog automobila, ni tu nema nikakvih problema.

Mi vam nikad nećemo nametljivo sugerisati prodaju vašeg automobila ili nametati obaveze da prodate svoj automobil, ukoliko to ne želite ili vam možda naša ponuda ne bude odgovarala.

Ali čvrsto verujemo da ćete umeti da prepoznate prave profesionalce u svom poslu, odgovorne ljude koji žele da vam pomognu da svoj polovni automobil prodate u najkraćem roku.

Da li ste razmišljali da prodate svoje polovno vozilo auto-dilerima?

Predlažemo vam da razmislite još jednom. Mi ćemo kupiti vaš automobil takav kakav jeste, ne morate dodatno ulagati u popravke, ulepšavanja, i slično.

Nema potrebe za dodatnim doradjivanjima vašeg polovnog automobila, jer mi svakako dajemo ponudu za vaše vozilo, pa čak i ukoliko se nalazi u potpuno havarisanom stanju.

Mi volimo da kažemo da smo vaši kupci za sve, za svako vozilo koje imate.

Prodavci automobila su samo zainteresovani za stvaranje profita za sebe. Nama je u interesu da obe strane na kraju budu zadovoljne dogovorom. Nudimo najbolje konkurentne cene na tržištu, ukoliko prodajete polovan automobil za gotovinu.

Nećete pronaći bolju poslovnu ponudu kod mreže auto dilera, a verovatno ni kod ostalih agencija na tržištu, jer mi uvek nudimo najbolje ponude.

Nakon izvršene procene i dogovora oko prodaje vašeg polovnog automobila nama ostaje još dogovor oko datuma preuzimanja.

Mi možemo da preuzmemo kupljeni automobil u roku od 24 sata, ako to vama odgovara.

Kada dodjemo da preuzmemo vaš automobil, mi ćemo vam isplatiti novac koji smo prethodno dogovorili, a isplatu vršimo na licu mesta. Nema dodatnih, skrivenih troškova i mi ne menjamo utvrdjenu cenu posle dogovora.

Nakon što vam isplatimo dogovoreni novac za vaš automobil, mi ćemo preuzeti ključeve i dozvolu (papire) za vozilo.

Naravno, pre toga, u toku organizovanja procesa otkupa, moramo izvršiti provere papira i vlasničkog prava vozila, zato nam je izuzetno bitno da nam se javite samo ako ste vlasnik vozila ili imate ovlašćenje da obavite njegovu prodaju.

Ako je vaš polovan auto neispravan, ili nije u voznom stanju, mi šlepujemo vozilo besplatno. A pored svega ostalog što vam nudimo, mi obavljamo takodje i prodaju polovnih vozila koje imamo trenutno u ponudi, možete i to pogledati, ako vas zanima.

Mi razumemo ako se plašite od prodaje polovnih vozila na internetu, danas ništa nije sigurno i svuda vrebaju brojne neizvesnosti, ne samo u oblasti prodaje i otkupa automobila.

U svakom trenutku trudimo se da edukujemo naše klijente, da im obezbedimo sve potrebne informacije, koje mogu dodatno i proveriti ukoliko žele.

Sa nama je sve javno, otvoreno, transparentno. Zato nema potrebe da brinete kada prodajete svoj polovan auto nama. Mi smo nacionalno priznata auto otkupna kompanija i poštujemo sve državne zakone i odredbe.

Prodaja vašeg polovnog automobila nama za gotovinu je 100% sigurna i jednostavna. Naša višegodišnja reputacija govori u prilog tome, pa uvek možete sve da proverite kod naših dosadašnjih klijenata.

Rado ćemo kupiti polovan auto od vas, bez obzira na stanje u kome se nalazi.

Pozovite nas još danas, kako bismo što pre mogli da vam damo ponudu i rešimo vas vozila koje više ne koristite. Prodajte svoj polovni automobil bez napora, bez stresa i bez dodatnih troškova, potpuno besplatno i brzo.

Počnite odmah sa BESPLATNIM pozivom broj 065/999-02-09, ili posetite našu web stranicu. Nećete naći bolju ponudu za polovan auto i nećete naći profesionalniju i odgovorniju agenciju za saradnju u vezi otkupa automobila.

Pozovite nas