Kako kupiti auto

Možda ste konačno dobio ključeve , ali ne zaboravite da jeautomobil je velika odgovornost . Pogledajte naše slike automobila bezbednosti .

Zainteresovani za produženu garanciju ?

Da li ste ikada sanjali o posedovanje sopstvenog automobila ? Zamislite vozite niz drvoredima ulice sa prozora dole na sunčan dan ,toplo navala vazduha streaming kroz kosu … Ok , trgni vašeg sanjarenja . Pre nego što počnete mapiranju put do najbliže plaže , samo možda želite da naučite neke vredne auto – Saveti za kupovinu .

Kupovina automobila , bez obzira da li je toprvi put kupovina ili ne , može da izgleda kao težak zadatak . Verovatno ste videli svoj deo auto reklama na TV-u i sećam osobe fraze poput “ učešća “ i “ APR „. Iako su neke od terminologije može izgledati zbunjujuće , jednom kada ga razbiti , kupovina automobila je prilično jednostavan . Sigurno postojimnogo informacija da treba da shvate pre nego što pokrenete da isključite vašeg lokalnog zastupnika . Ali, kada znate šta znače skraćenice i kako radi auto finansiranje , bićete spremni da bi dobili najbolju moguću cenu za automobil koji ste izabrali .

U ovom članku ćemo razgovarati polovnih i novih auto – kupovina , ono što treba da znate pre nego što odlučite da kupite , kako da izbegnete uobičajene zamke , dobijate najbolju cenu i šta da radite ako imate problem sa kupovinom .

Prva stvar koju treba da odluči pre nego što počnete automobila istraživanje jeste da li želite novi auto ili polovan auto . Naravno , postoje i prednosti i mane na obe strane . Ukoliko se odlučite da kupite polovan auto , postoji nekoliko stvari koje treba imati na umu .

Pre svega , postoji više od 2 miliona saobraćajnih nesreća godišnje , a velike su šanse da ako ste na tržištu za polovan auto , vi ćete doći u kontakt sa najmanje jednim automobil koji je bio u nesreći . Najvažnija stvar u vezi kupovine polovnog automobila je da znate sve o istoriji automobila , uključujući :

Broj prethodnih vlasnika
ako je automobil ikada učestvovao u nesreći
sva prethodna mehaničkih problema
održavanje istorija automobila
Jedna od najvećih prednosti kupovine polovnog automobila je da često možete dobiti mnogo , a u mnogim slučajevima ,auto možete kupiti čak može biti relativno nov . Uspešni polovnih automobila kupci često su podjednako zadovoljni svojim automobilom polovnih i novih automobila kupci su uz novo vozilo . Ali zapamtite , najčešći auto – kupovina horor priče ne podrazumeva kupovinu polovnih automobila . Kada imate dobru ideju o tome kakav auto najbolje odgovara vašim potrebama i budžetu , možete započeti istraživanje na polovnih automobila .

Čitajte dalje da biste saznali gde da tražite polovan auto.

Pozovite nas