Otkup auta Beograd

Naša agencija je agencija kojoj je otkup auta Beograd jedna od primarnih usluga koju nudimo svim zainteresovanim klijentima. Najčešće radimo otkup auta u Beogradu i bližoj okolini, ali nam nije strano da odemo i do bilo kog drugog grada u Srbiji, ukoliko se pojavi neka zanimljiva ponuda. Kada je u pitanju otkup auta Beograd poznati smo po tome da naši klijenti uvek dobiju najbolje ponude i da su uvek zadovoljni ostvarenom saradnjom. Ali, da krenemo redom.

Čime se naša agencija bavi?

Naša agencija se bavi otkupom svih vrsta auta, ali i drugih kategorija vozila, kao što su kombi vozila, kamioni, pikapovi, motori, skuteri, i slično. Ono što volimo uvek da naglasimo jeste činjenica da vršimo otkup automobila u trenutnom stanju, što znači da ne morate da ga ulepšavate, popravljate, dodatno u njega ulažete. Mi od vas otkupljujemo vozilo baš takvo kakvo je. Pored toga, treba da naglasimo i to da radimo i otkup havarisanih vozila, kojih koja su potpuno ili delimično uništena, vozila koja su namenjena otpadu, reciklaži i slično. Znači, svako vozilo koje se nalazi na područiju Beograda dolazi u obzir.

Kako da dodjete do nas?

Vrlo jednostavno – najpre nas kontaktirate telefonom i kažete nam da imate auto za prodaju. I nakon toga mi dolazimo do vas, tamo gde naznačite da se auto nalazi. Jednostavnije od ovoga ne može. Druga varijanta jeste da nas kontaktirate putem elektronske forme na našem sajtu, ali tu bi trebalo da priložite i nekoliko relevantnih fotografija vašeg vozila, prosto kako bismo stekli neki uvid u to kakav je auto koji prodajete i koje su njegove vizuelne karakteristike. Detaljnu proveru radimo na licu mesta.

Ko vrši procenu vrednosti auta?

Procenu obavljamo mi za vas, i ona je potpuno besplatna. Naš stručni tim, koristeći svoje dosadašnje bogato iskustvo, vrši procenu vašeg auta, koja vas neće dodatno koštati. Kada se izvrši besplatna procena vrednosti, na osnovu toga mi vama dajemo ponudu, odnosno cenu po kojoj možemo otkupiti vaš auto. Ukoliko ste saglasni, nastavljamo dalje sa procesom otkupa. Ukoliko niste, pozdravljamo vas, a vi nemate nikakvih troškova u vezi sa našim dolaskom.

Ako prihvatim ponudu, da li je potrebno da uradim još nešto?

Ništa. Kada prihvatite ponudu koju vam damo, mi nakon toga obavljamo sve ostalo umesto vas.
Pripremamo svu potrebnu dokumentaciju u vezi sa otkupom, obavljamo pripremne radnje za prenos vlasništva, organizujemo transport auta, ukoliko je potrebno. Sve to je posle na nama, vi nemate nikakvih briga više u vezi sa vašim autom.

Kada se otkup auta Beograd završi, kada mogu da očekujem plaćanje?

Dogovorenu sumu novca za vaš auto dobijate odmah, onda kada mi vaš auto preuzmemo od vas. To znači da ne morate da čekate danima, da nas zovete više puta dnevno, da nas podsećate, i slično. Čim preuzmemo vaš auto, obavljamo plaćanje. U zavisnosti od dogovora sa vama, možemo da vam sav novac isplatimo odmah na ruke. Ili možemo da uradimo uplatu na vaš račun koji naznačite. Nama je svejedno potpuno, realizaciju plaćanja vršimo onako kako vi želite. Takodje, postoji opcija plaćanja u više valuta, tako da i to je stvar dogovora sa vama. Mi nastojimo da svim klijentima izadjemo u susret, pa iz tog razloga kod nas je svaki dogovor moguć i ostvariv.

Da li postoje neki skriveni troškovi kada je u pitanju otkup auta Beograd?

Ne. Mi ne poslujemo na taj način. Sa nama je sve transparentno, uvek imate sve informacije i na osnovu njih odlučujete da li želite da saradjujete sa nama. Imamo višegodišnju reputaciju dobrog poslovnog partnera i nastojimo da je održimo i u godinama koje dolaze. Sa nama su uvek sve karte na stolu i sve su opcije otvorene, tako da je to jedino što tražimo i od naših klijenata. Da budu potpuno iskreni prema nama, jer im se isplati višestruko.

I na kraju, da rezimiramo – otkup auta Beograd vršimo brzo, efikasno, provereno, profesionalno. Na usluzi smo svima vama koji imate auto ili bilo koje drugo vozilo na područiju Beograda i okoline, a želite da ga date za otkup. Sve poslove radimo za vas i umesto vas, i trudimo se da u svakom poslovnom odnosu opravdamo poziciju jedne od liderskih agencija na ovim prostorima. Ako tražite pouzdanog poslovnog partnera, ako tražite najbolju ponudu za svoj auto, ako tražite plaćanje u najkraćem roku, onda smo mi vaš pravi i jedini izbor.

Pozovite nas