Otkup auta Beograd

Lako je da se zeznuo sa polovnih automobila , ali strah ne više , Jalopnik čitaoci su tu da pomognu . Sledite ove korake i vi bi trebalo da imate problema uopšte kupovine svoj novi stari auto. Uživajte u vožnji ! Ja govorim i finansijski , na neki način , logično . Hoću da kažem “ ja imam $ 5000 da kupim ovaj kompaktni kupe pa sam se uštedi novac , vozi svoju malu porodicu i mogu mnogo parkirati u gradu … oooooo pogledati Mustanga ! “ nije logično i izvan onoga što vam je potrebno ( bez obzira šta vaš unutrašnji dete kaže ) Najvažnija stvar ja radim , a ja sam kupio / prodao ukupno 20 polovnih automobila u isto toliko godina bez ikada kupio limun je : – Istraživanje modela do smrti ( ponekad do greške ) da razume šta hoću modela , poznate slabe tačke , tipično za popravku i troškova intervali i cena boda . Ja koristim Fan / blogove za taj model vozila kada je to moguće .

Otkup auta Beograd
Ako kupujete osobe do osobe , umesto preko dilera , proverite entuzijastima forume pre Craigslist . Prvo kada se radi o pojedincu vaše više verovatno da će biti u stanju da dobije bolju ponudu u zavisnosti od situacije osoba , ali sa malo chat i neki prijateljskom razgovoruproces Bartering je više verovatno da će doći bolje nego ako bave polovnih automobila i prodavac na vrhu tog foruma korisnici su više skloni da daju bavi drugima . Plus , ako idete kroz forume kao Nakja ili AlfaBB ( možete reći šta automobili tražim ) možete dobiti puno povratnih informacija od momaka postavljanje o automobilu koji možda zna više od vas , ili ako je Forum daljinu Korisnici su često otvoreni za odjavljivanje automobila za vas , a vi ćete dobiti iskreno mišljenje nazad . Takođe, možete da pogledate unazad korisnicima istoriji da vidim potencijalne probleme , izgraditi teme ili možete više iskreno videti akoautomobil je vozio ili pretučen na . Konačno u forumu okruženju sveInformacije koje ćete možda trebati za auto je daleko samonekoliko klikova .Vi verovatno nećete biti u mogućnosti da uradimo inspekciju unapred vozila sa mehaničar , ali ćete imati dobru priliku da sačuvate puno novca . Možda ćete morati neke Gremlins da se bave , ali sve u svemu verovatno ćete izaći na vrhu .Moj tata je uradio ovo njegova poslednja 3 Volvo je i pored mehaničkih problema je naleteo sa 2 od 3 od njih , on je bio na hiljade ispred krivine u odnosu na ono na e-bai ili dileri želeo za isti marka , model , i godine . Samo zato štoje automobil “ sertifikovan “ to iskreno ne znači baš mnogo . Da li shvatate da svisertifikacija je za većinu dilera jejeftin $ 350 – $ 450 pogonska garancija da je podržan od strane fabrike ? Postoji samonekoliko kompanija koje tamo imaju veoma široku proces sertifikacije koji nešto znači . To je Honda , Merc , i Tojota . Većina dileri koriste isti spisak za svoje polovnih vozila bez obzira da li su ih potvrditi ili ne . Oni idu 3 potpuno OKP o procesu i obično u vreme ste uradili na Honda i Tojota si otišao i napravio novo vozilo od polovnog automobila nakon što je proveo $ 2k – $ 3K . Nemoj da počnem sa Merc .

Nemojte pasti u sertifikovani Program Automobil Bullshit zamku .

Program Auto – je samo još jedan fensi naziv za „off zakup “ ili 90 % vremena “ prethodna iznajmljivanje “ – To je mesto gde je skoro svaki od ovih automobila dolazi iz . Što zvuči privlačnije za vas ? “ Program Auto “ ili “ Prethodna Iznajmljivanje Auto “ ? Razmislite o vašem poslednjem iznajmljivanje … Razmislite o tome kako ste ga tretira . Imajte na umu da ste vi jedan od stotina magaraca koji su sedeli u tom sedištu i bijen pakao od tog govno . Argument ćete dobiti od prodavca koji je obično “ su ovi automobili dobro održavani , jer oni moraju da budu naput u zakup da bi prihod za kompaniju “ U stvarnosti to je sranje . Ovi automobili idu hiljade milja preko o uslugama , uglavnom ulja i filtera , itd , jer se ponovo iznajmljen kao brz kao onda javi

Nešto da traže jeautomobil koji je kupio u prodavnici gde je prvobitno prodat . To znači nekoliko stvari .

1 . Kupac je imao dobro iskustvo prvi put su kupili , dovoljno dobro da bi se oni vratiti i učiniti ga ponovo .
2. . Evidencija usluga mogu biti dostupne na vozilu . Nasuprot popularnom verovanju dilere ne dele servis zapise sa drugima . Kupac može da ih zadrži , a ako jesu , to je običnojedini način ćete znati da li je vozilo zbrinut . Akokupac vratio u dilera su uglavnom takođe ih koriste za uslugu .
3. . Dilerska zna kupca i može odgovoriti više detaljna pitanja o vozilu i kako je koristi .

Otkup auta Beograd
Nemojte kupovati na impuls . Kupovina na impuls dovodi vas da odlučite da idete da kupite vozilo pre nego što ste gledali , a koji čini stvari ne dopada pregledaju vozilo umrak i / ili na kiši , gde vi niste će da pogledate ili vide neke stvari . Dva od mojih skorijih polovnih automobila kupovine su napravljene kada sam bio u tom načinu razmišljanja ( ja stvarno želim ovaj auto ) i u ovim uslovima ( kiša , noću ) . Moj zec kamionet i Volvo 240 karavan kupovina završila u suzama zbog velikih problema rđe sam propustio , jer su uslovi nisu bili povoljni za temeljnu inspekciju i da je moj impuls da kupi prevazići mom zdravom razumu .Ne znam kako ostali dileri to uraditi , ali smo stavili Carfak i prodavnica priznanice u kolima , takokupac može da ih vidi čim se dobiju na gledanje . Ne samo da daju klijentima mir , ali i omogućava im da znamo šta smo stavili u kola koliko popravke , održavanje , detaljno , i Reconditioning ide . Mi često takođe omogućavaju proširene test vožnje i nemam problema sa klijentima uzimanje auto u svoju mehaničar tokom probne vožnje . Mi radije izgubiti sat vremena dnevno i imaju srećan mušteriju nego spase sat i provod Filding žalbe naredne godine .

Otkup automobila Beograd
Ako ste privatno kupujete , proverite vlasnika .
Nije u jezivo način ipak .
Da li jevlasnik poverenja ? Da li su vam proda auto bez vam kažem o svim lošim stvarima ili govoreći vam pravo kada pitate o nečemu lošem ?
Da li jevlasnik jedan za održavanje zanemarivanja ?
Da li jevlasnik željni da proda auto ili ne žele da ga prodaju na sve ?
Ponekad učenje o vlasniku mogu da vam kažem mnogo o kolima . Ja sam dobio nekoliko zabavnih projekata za vrlo jeftino , jednostavno zato štovlasnik nije znao šta su imali ili nisu popravili male stvari . ( Kupio sam V8 MN12 Thunderbird za $ 650 i prodao ga za $ 1500 , nakon radiš neke popravke . )
Nikada finansirati osim ako je na 0 % . Ozbiljno , ovo bi trebalo da budene cista glupost . Ne troše više novca na finansiranje . Vaša banka ili kreditna centar će verovatno imati bolju stopu .
1 . ) Budite spremni da hoda Budite spremni da hoda . Pripremite ispred vremena i ne dozvolite da vaše emocije vas u preko glave .

Dobrodošli nazad Odgovori dana – naš svakodnevni Jalopnik igranog gde uzimamo najbolje deset odgovore iz prethodnog dana pitanje dana i sija ga da pokaže . To je po vama i za vas, Jalopnik čitalaca . Uživajte !

# 2 nije tačno ! Dileri uradite više posla nego način vama kao osobi . Oni mogu da pregovaraju cene . Sada se to ne odnosi na one v / manje nego dobar kredit . Većina kreditne unije / banke ne mogu uraditi mnogo bolje od 3,9% na novijim modelima polovnih automobila kamoli 6 + godina stare automobile . Prodavci mogu i volja . Predlog je da stopu od tebe banke i reći dilera , koji je … većinu vremena oni će ga tukli da napiše rad .

Da! Kada sam kupio svoj auto , mogli su koristili toliko opcija za finansiranje , čak i svoju kreditnu uniju . Oni zapravo kupovali oko i dobio nešto nižu stopu na drugačiji kreditne unije .

Uvek ima plan , ali stvarno ne daju finansiranja diler šansu . Osim ako govorimo o jednom od onih „kupi ovde , plaćaju ovde “ mnogo . 7/15/13 12:10 am

Rekao bih dadrugi izuzetak je ako imate sopstveni finansiranje podesite , ali žele da koriste finansiranje dilera da primi popuste . Nedavno sam kupio novi kamion preko Forda , pa iako sam imao svoj finansiranje po stopi od 1,5 % , finansira sam kroz Ford ( 6% ), da bi dobili oko 2.000 $ u rabate . Takođe sam koristio činjenicu da sam finansira kroz dilera kao poluge da bi ih u moju cenu , znajući vrlo dobro da su oni najverovatnije dobijaju neku vrstu bonusa na auto za to što je finansiran kroz Forda . 2 nedelje kasnije , kada je moj papirologija došao preko , moja kreditna unija isplatila Ford kredit i ja imam nov auto po nižoj stopi . 7/15/13 12:19 am
MAKSIMUMVRM i 20 drugih …

No 1 je na pravom mestu . Nikada se plašiti da hoda . Ako jediler , oni će vas nazvati skoro 100 % vremena i verovatno ponuditimalo više da se zasladi dogovor . Kada ste van puno , to je na njima da vas ubedi da se vrati

Bez obzira šta su brojevi ,lopta je u njihovom sudu , kada hodaš . Čak i ako su niske , oni će morati da se niži za da se vratiš . 7/15/13 12:18 am
Bakkster , obilazeći auto vozača i 6 drugih …

Zovem te se na # 6 , barem što se tiče mog iskustva sa Audi je u pitanju . Kupio sam 2007 K7 4.2 krajem 2009 . Auto je Audi provjereni , je 10.500 milja na njega , bio napunjen sa svakim raspoloživim opciju osim Bang & Olufsen Soundsistem i košta 21.000 dolara manje nego nalepnicom ( imam originalnu nalepnicu uz sve ostale papirologije ) . Naše iskustvo sa vozilom i Audi provjereni program su ništa manje od izuzetan . Bušenje je pokriven branik – za – branik dok manje odgodinu dana , dajući nam skoro 4 godine fabrika servisa mir . Besplatan pomoć na putu , besplatno ravnom vuču do dilera i gotovo bez troškova održavanja osim zamene ulja . Auto je besprekoran , a bio je u stanju kao nov kada sam ga kupio . Dobio sam punu istoriju vozila pre kupovine , kao dobro. Sve u svemu, ja sam našao Audi program da bude odličan i preporučujem ga svima . Da znači da svi ostali programi osim Honda, Tojota i MB su sumnjivih je pogrešno , bar u slučaju Audijeve .slažem se , ali ako ste pročitali članak koji nije ono što se podrazumeva . Da budem jasan , ja volim pisanje MATE , ali nemoj uzeti problem sa pokrivenosti toj tački . Pre oko tri meseca ,ženski prijatelj kupio njen 25 jo sinaFord Taurus “ programa “ automobil . Rekli su joj da je vozio samo supruge dilera vlasnika ! LOL Ima 85k milja i ona platila kintu za njega . Poštogarancija završena ( 90 dana )A / C ostave , motorni spoj vrata propao i gume razvili čvorova . $ 3k u popravke . Najbolji deo mada , on je odlučio da želi nešto dobio bolju kilometražu i otišao u potrazi za trgovinu ga u samo da otkrijete da je 8k naopako . Pazi na auto deaalers , oni su u poslu za jednog razloga , a to nije da vam kvadratni dogovor . Zato proverite vrednosti . Neću da ga šećera kaput , mi pokušavamo da zaradite novac , to jebiznis za profit . Ako mi ne kažeš ne , ja ću da vam proda auto . Ja bih bio sumnjiv o “ programa “ auto sa 40k + milja na njemu . Većina dilerska demonstracije se održavaju pod 5k km , osim ako je to prvobitno bilokoristi automobil i demonstrirao nakon što ga je kupio . Supruga vlasnika verovatno uradio vozi auto , to ne menja činjenicu da je njegova85k milja Bik . Koje godine jeauto ? Kako su mogli da budu pod vodom 8k na auto i ne kupi garanciju , jaz , plan održavanja, LoJack , boja zaptivača i prozor nagrizanje ? Ako to uradite vaše istraživanje , trebalo bi da bude više nego 4k naopačke ako spusti $ 0 , uključujući porez na auto tako. Kao što je već pomenuto , osim ako ste zadovoljni sa radom ili mehaničar znaju šta da traže , dobili vaš pouzdan mehaničar uključeni . Ja takođe ne bih kupio 70k + milja auto od dilera , koji ga stavlja u rasponu od nešto što apsolutno ne treba finansiranje . Ako imaš novac da kupi nešto od dilera , možete dobiti čistiji jedan za manje novca sa ulice . Zvuči kao vaš prijatelj jelakoveran plavuša . BTV ja samo zovem sranja na delu o finansiranju kroz dilera . Kao što sam rekao u prethodnom članku AOTD , ako znate šta ste kvalifikovani za , možete često dobiti bolju stopu preko dilera kanalima , pa čak i ako oni ne mogu pobediti svoju stopu , mnogo puta oni mogu poslati direktno preko banke ili CU po stopi ste dobili .