Otkup prevoznih sredstava

Posedujete staro prevozno sredstvo i hoćete da ga prodate. Naša ekipa radi za vas,obavljamo otkup prevoznih sredstava svih modela i proizvod jača, nudimo najkvalitetnije cene, nadoknadu obavljamo po vašoj želji, momentalno na ruke ili preko računa, nudimo vam mogućnost totalno besplatne procene i transport otkupljenog prevoznog sredstva na širem području opštine Beograd.

Stižemo na lice mesta, u bilo kom delu države, ne bitno da li se nalazite u Beograd, Kragujevac, Soko banju ili ostatak Srbije, stici ćemo do vas i izvršiti odvoženje vozila šlep službom o našem trošku, pozovite nas na naše brojeve telefona, uputite nam fotografije vašeg prevoznog sredstva e-mailom, a ostalo prepustite nama.

Vaše prevozno sredstvo je od sada naša briga, zbog toga, u slučaju da želite brzu otplatu, najkvalitetniju cenu, profesionalnu uslugu, kontaktirajte nas i obavićemo otkup prevoznih sredstava još danas. Nevažno da li je vaš auto pokvaren, garažiran, udaren, mi ćemo obaviti otkup svih vrsta havarisanih motornih vozila, čekamo vaš poziv i unapred se radujemo sarađivanju sa vama, od dvotočkaša do osmo točkaša, obavljamo kupovinu svih vrsta motornih vozila: malih, prostranih, vremešnih, novih, korišćenih, tovarnih, sportskih, putničkih, u i mimo voznog stanja, oštećenih, na kilogram, sa lizinga, za staro gvozde, gratis procenu vrsimo na dva načina: elektronski (pošaljete nam fotografiju i kratak opis na e-mail adresu) i lično (dolaženje po pozivu na vašu adresu) mi poslujemo u vašem interesu, pružamo najkvalitetnije ponude i maksimalnu uslugu.

Pozovite nas za bliže informacije, nas moto je kupovina korišćenih vozila i nadoknada odmah.