Otkup prevoznih sredstava

Posedujete staro prevozno sredstvo i hoćete da ga prodate. Naša ekipa radi za vas, obavljamo otkup prevoznih sredstava svih modela i proizvodjača. Nudimo najkvalitetnije cene, nadoknadu obavljamo po vašoj želji, momentalno na ruke ili preko računa, nudimo vam mogućnost totalno besplatne procene i transport otkupljenog prevoznog sredstva na širem području opštine Beograd.

Stižemo na lice mesta, u bilo kom delu države, ne bitno da li se nalazite u Beograd, Kragujevac, Soko banju ili ostatak Srbije, stici ćemo do vas i izvršiti odvoženje vozila šlep službom o našem trošku, pozovite nas na naše brojeve telefona, uputite nam fotografije vašeg prevoznog sredstva e-mailom, a ostalo prepustite nama.

Vaše prevozno sredstvo je od sada naša briga, zbog toga, u slučaju da želite brzu otplatu, najkvalitetniju cenu, profesionalnu uslugu, kontaktirajte nas i obavićemo otkup prevoznih sredstava još danas.

Nevažno da li je vaš auto pokvaren, garažiran, udaren, mi ćemo obaviti otkup svih vrsta havarisanih motornih vozila, čekamo vaš poziv i unapred se radujemo sarađivanju sa vama, od dvotočkaša do osmotočkaša, obavljamo kupovinu svih vrsta motornih vozila: malih, prostranih, vremešnih, novih, korišćenih, tovarnih, sportskih, putničkih, u i mimo voznog stanja, oštećenih, na kilogram, sa lizinga, za staro gvoždje, gratis procenu vrsimo na dva načina: elektronski (pošaljete nam fotografiju i kratak opis na e-mail adresu) i lično (dolaženje po pozivu na vašu adresu) mi poslujemo u vašem interesu, pružamo najkvalitetnije ponude i maksimalnu uslugu.

Pozovite nas za više informacija, naš moto je kupovina korišćenih vozila i nadoknada odmah.

Proizvodnja prevoznih vozila u današnjim uslovima dostigla je neslućene razmere, tako da se danas na ulicama gradova širom sveta može videti veliki broj automobila, kamiona, kombi vozila, pikapova, i mnogih drugih kategorija prevoznih sredstava.

S obzirom da su prevozna sredstva sada dostupnija u većoj meri skoro svima, često se javi potreba da prodate postojeće prevozno sredstvo koje imate, kako biste mogli da nabavite novo.

Ako nemate rešenje ili neki način da svoje vozilo prodate, mi smo tu za vas da svako vozilo koje imate za prodaju otkupimo, po vrlo povoljnim uslovima i najboljim cenama.

Dovoljno je samo da nas jednom pozovete, kako bismo znali da imate prevozno sredstvo koje želite da prodate.

Nakon toga mi preuzimamo sve poslove i aktivnosti kada je u pitanju otkup prevoznih sredstava.

Vršimo otkup svih kategorija prevoznih sredstava, sve što imate u svojim garažama ili na parking mestima, mi otkupljujemo od vas.

Bez obzira da li imate automobil, kombi, kamion, pikap, motor, ili bilo koje drugo vozilo, možemo da vam damo ponudu za njega, da vam obezbedimo najpovoljnije uslove otkupa, tako da verujemo da ćete na kraju biti vrlo zadovoljni saradnjom sa nama.

Ono što je svakako najvažnije jeste plaćanje nakon otkupa.

Naša agencija na ovim prostorima ima reputaciju agencije koja daje najbolje ponude prilikom otkupa prevoznih sredstava, trudimo se da vam uvek ponudimo najviše novca što možemo, kako biste bili zadovoljni i svoje prevozno sredstvo prodali baš nama.

Isplatu vršimo istog dana kada se otkup prevoznog sredstva realizuje, tako da sa nama možete samo da budete na dobitku.

Plaćanje obavljamo u kešu, vama direktno na ruke, a postoji i opcija plaćanja preko računa, ukoliko vam tako više odgovara.

Takodje, vi sami možete da birate valutu u kojoj želite da vam plaćanje bude izvršeno.

Mi smo uvek raspoloženi za sve vrste dogovora i svaku opciju saradnje, samo nam se javite još danas i dozvolite nam da umesto vas rešimo problem sa vašim prevoznim sredstvom.

Ako želite da prodate automobil, kombi, kamion, motor, pikap, ili bilo šta drugo što spada u kategoriju motornog vozila, naša agencija je tu za vas.

Ono što je svakako važno naglasiti jeste da u procesu otkupa prevoznih sredstava nudimo opciju besplatne procene vrednosti vašeg vozila, na osnovu koje kasnije formiramo ponudu za vas.

Nemojte da brinete, procenu vrše naši stručnjaci koji imaju godine i decenije iskustva, tako da vrlo profesionalno i iskusno mogu da procene vrednost bilo kog vozila koje posedujete.

Kada je u pitanju otkup prevoznih sredstava, sve poslove u vezi sa njim obavljamo mi, i to na teritoriji čitave Srbije.

Gde god da se nalazite mi dolazimo direktno do vas, kako bismo napravili dogovor na obostrano zadovoljstvo.

Ako se nalazite na teritoriji Beograda i okoline, možemo u roku istog dana doći do vas i sve dogovoriti.

Ako ste u nekim drugim gradovima, dogovaramo se o mestu, datumu i vremenu sastanka sa vama, i dolazimo na vašu adresu, tako da vi nemate nikakvih briga u vezi otkupa.

Kada izvršimo procenu vrednosti vašeg vozila, dajemo vam ponudu, a ako je prihvatite, pristupamo izradi ugovora i prikupljanju dokumentacije.

Svu potrebnu papirologiju možemo da sredimo umesto vas, da prikupimo sve što je potrebno i da uradimo prenos vlasništva.

Isto tako, ukoliko je potrebno, možemo da organizujemo transport vašeg vozila (ukoliko nije u voznom stanju, ukoliko je havarisan, možda ostao bez goriva, i slično).

Pored poziva telefonom, imamo i mogućnost slanja elektronskog upita, preko našeg sajta.

Tada je samo važno da nam pošaljete neke adekvatne fotografije vašeg vozila, kako bismo na osnovu njih mogli da kreiramo neku opštu sliku o vašem vozilu i njegovom stanju, tako da tada možemo da damo neku okvirnu ponudu za vas.

Naravno, konkretnu ponudu dajemo na osnovu pregleda vozila, ali na ovaj način možete dobiti približnu informaciju o tome koliko biste novca mogli dobiti ukoliko se odlučite za saradnju sa nama.

Mi smo agencija koju karakteriše višegodišnja tradicija uspešnog poslovanja na ovim prostorima u oblasti otkupa prevoznih vozila.

Svaki tip vozila, bez obzira na marku, model, vrstu, godinu proizvodnje, predjenu kilometražu, trenutno stanje u kome se nalazi, karakteristike, i slično, dolazi u obzir kada je saradnja sa nama u pitanju.

Mi vršim otkup praktično svega onoga što nam ponudite, za svako vozilo možemo da damo neku ponudu, u zavisnosti od procene vrednosti.

Čak i ako imate havarisano ili oštećeno vozilo, namenjeno otpadu, reciklaži ili za auto delove, sve varijante sa nama dolaze u obzir.

Tu smo da vam u svakom koraku otkupa pomognemo, da vas podržimo u nastojanju da svoje vozilo prodate.

Zato i jesmo na ovim prostorima poznati kao vrlo profesionalna i pouzdana agencija, koja uvek vodi računa o svojim klijentima i koja uvek nudi najbolje uslove saradnje.

Pozovite nas još danas i uverite se u ove reči, koje su o nama rekli naši zadovoljni klijenti.

Pozovite nas