Sajam automobila Beograd 2023 Ddor BG Car Show

„Koji je zvuk automobila?“ Ne znate? Onda posetite 55. Međunarodni sajam automobila u Beogradu Ddor BG Car Show i saznajte šta je novo u svetu automobila. Upravo pod ovim sloganom održava se Beogradski sajam automobila u periodu od 22. marta pa sve do 28. marta. Iako je vreme održavanja sajma ove godine skraćeno sa 10 na 7 sajamskih dana, verujemo da će tokom ove sajamske nedelje Beogradski sajam biti epicentar regiona. Brojni izlagači.

Pročitajte članak Sajam automobila 2023 Ddor BG Car Show na partnerskom portalu koji takodje obavlja otkup automobila.

Sajam automobila Beograd 2023 – Manifestacija duža od pola veka

Čak 250 njih, su spremili odličan program sa sve one koji se odluče da posete DDOR BG CAR SHOW. Najavljeno je da nas očekuje čak 40 premijernih modela automobila. Pa ukoliko ste rešili da obnovite svoj vozni park, sada je pravo vreme za to. Posetite Beogradski sajam automobila i prvi pogledajte novitete u automobilskoj industriji. Vidite šta je to novo što nude proizvođači, možda pronađete svoj naredni automobil.

Hibridni modeli na sajmu automobila

Trend koji se svakako nastavlja jeste proizvodnja hibridnih modela ili modela koji isključivo rade na struju. Tako je Fiat najavio da će na sajmu prezentovati svoj novi model 500 koji radi samo na struju. Škoda će prikazati svoj model EnyaqRSiV, koji se odlikuje najsnažnijim pogonskim Škoda sistemom. ID.Buzz je model Volkswagena, električni porodični mini bus, koji vam može biti interesantan. Mazda će posebnu pažnju usmeriti na svoj CX-60 model. Očekuje vas i novi Maserati MC20 i Grecale, Peugeot 408 i Renault Austral.

sajam automobila beograd 2023

Ddor BG Car Show – Automobili za svačiji džep

Sajam automobila – KIA, Audi, Mercedes, kineska vozila…

Ako ste ljubitelji KIA automobila, na ovom sajmu vas očekuje prezentacija Niro, Picanto i Xceed modela. A Suzuki na sajmu prezentuje novi SUV S-Cross model. Kao što vidite, svako će moći da izabere nešto u skladu sa svojim željama, afinitetima i platežnim sposobnostima. Naravno, kao i uvek, u hali 3 vas očekuje prezentacija brojnih premijum modela automobila. Tu možete naći Maserati, Maybach, BMW, Audi, Mercedes i još neke proizvođače koji nude posebno iskustvo u vožnji.

Imajući u vidu da je Beogradski sajam automobila među prvima koji se održava ove godine, sigurno će biti zanimljivo posetiti ga i videti šta su sve izlagači spremili za sve nas. Takođe, najavljeno je da nas očekuje i nekoliko premijera kineskih automobilskih kompanija. Kineske auto kompanije postaju značajni igrači na svetskom tržištu. Njima je poseban fokus na proizvodnji modela nove generacije. Zato u njihovoj ponudi ima dosta električnih, hibridnih vozila, kao i plag-in hibridnih modela. A postaju konkurentni i u oblasti prateće opreme za vozila, koju odlikuje visok tehnološki napredak.

Sajam automobila – Motori, pneumatici, pomoćna vozila

Pored automobila, tu će biti izlagača i ostalih vozila, proizvođača pneumatika, prateće opreme, alata, mašina, auto kozmetike, i mnogih drugih proizvoda. Ono što se ističe svakako kao prednost kupovine na sajmu jeste skraćeni period isporuke. Ranijih godina se na isporuku čekalo mesecima. Sada najavljuju da će mnoga vozila biti dostupna u najkraćem mogućem roku svojim kupcima. Iako cene mnogih modela još uvek nisu poznate, očekuje se da će biti za svakoga po nešto. Da će biti modela od 12-13 hiljada evra, pa sve do modela za koje će biti potrebno izdvojiti preko stotinu hiljada evra. Ali verujemo da će svaki model naći svog zadovoljnog kupca.

Sajam motocikala „Motopassion“ na Ddor BG Car Show

Naravno, tradicija je da se uporedo sa održavanjem Sajma automobila, održava i Sajam motocikala „Motopassion“. Ove godine slogan pod kojim se sajam motocikala održava je „Strast je uvek na dva točka“. I u ovom segmentu posetioce očekuju brojni noviteti, sa čak preko 40 premijernih prikazivanja. Očekuje se oko 60 izlagača, koji pored motocikala, izlažu i kvadove, skutere, prateću opremu i još mnogo toga.

Osim prezentacija automobila i noviteta u toj oblasti, posetioce očekuju i brojna predavanja edukativnog i informativnog karaktera. Takođe, i brojna takmičarska dešavanja. Na primer, petak 24. mart je rezervisan za „Family day“, a istog dana uveče će biti upriličeno takmičenje za Miss Salona automobila. U subotu 25. marta vas očekuje reli Oldtajmera. A na kraju sajma očekuje se proglašenje i automobila godine, za ovu nagradu prijavljeno je 10 automobila. I još mnogo toga.

Dodjite na DDOR BG CAR SHOW u prostorijama Beogradskog sajma

Sve u svemu, kao što možete videti, očekuje vas bogat sajamski program od 22. do 28. marta, kada se održava DDOR BG CAR SHOW u prostorijama Beogradskog sajma. Izlagači vas čekaju da vam pokažu svoje najbolje modele koje su čuvali upravo za ovu manifestaciju. Dođite da uživate među prvima u novitetima svetske automobilske industrije.

Dođite da vidite koji će se automobili voziti narednih godina na ulicama. I dođite da osetite duh svetskih manifestacija, jer Beogradski sajam automobila kategorizovan je kao 12. manifestacija ovog tipa na svetu. Očekuje vas mnogo toga, dođite da prvi svedočite budućnosti svetskog automobilizma.

Korisne veze

Sajam automobila Beograd 2018

Sajam automobila Beograd 2019

Sajam automobila Beograd 2020

Pozovite nas