Otkup automobila Savski Venac

Otkup automobila i vozila Savski venac kojim se bavi naša agencija pruža vam mogućnost da za kratko vreme dođete do novca i sebi obezbedite novi auto ili neko drugo vozilo . U kom god delu Savskog venca da živite, možemo doći kod vas i u roku kraćem od sat vremena možete prodati svoj automobil i biti plaćeni u kešu i na ruke u punom iznosu. Mi vam dajemo priliku da retvorite svoj polovni automobil, havarisani automobil ili neko drugo vozilo u laku i brzu zaradu.

Otkup automobila Savski Venac – Otkup vozila na Savskom Vencu

Već dugi niz godina se bavimo ovim poslom te smo razvili široku mrežu agenata koji nam pomažu da do vas dođemo što pre. Naši agenti pokrivaju sve delove opštine Savski venac, te nas možete pozvati iz Savamale, sa Dedinja, Diplomatskog naselja, Lisičjeg potoka, Senjaka, kraja oko Karađorđevog parka ili Topčidera.

Naši ljudi dolaze kod vas i na licu mesta vam daju potpuno besplatnu procenu vašeg automobila ili drugog vozila. Procena se vrši na osnovu trenutne ponude i potražnje na tržištu kao i na osnovu stanja vozila. Međutim, to ne znači da mi ne želimo da otkupimo vaše vozilo jer je staro, možda nije u voznom stanju i slično. Naprotiv, otkupićemo ga u kakvom se god stanju nalazi, s tim što stanje utiče na cenu.

Vaš auto čak ne mora biti ni registrovan da bismo ga mi otkupili, ali mora biti vaš, odnosno morate imati dokaz o vlasništvu. Ako vaša firma ima rashodovana vozila mi smo tu i možete da nam ih ponudite, a firmi omogućite bolji i noviji vozni park. Uvalili ste se u lizing, pa sad ne znate šta biste? Obratite se nama jer ćemo vam dati povoljnije uslove za otkup od bilo koje banke.

Mi otkupljujemo sve marke automobila ili vozila, kao i vozila za sve vrste transporta, što podrazumeva kombi vozila, kamione, pikapove i slično. Takođe se bavimo i otkupom za reciklažu, otkupom taksi vozila i otkupom oldtajmera. Tu je i otkup automobila sa stranim registarskim tablicama, kao i otkup alu felni, polovnih i novih kao i otkup guma za automobile.

Takođe, mi na sebe preuzimamo svu administraciju koja je vezana za prenos vlasništva vozila. Uz to, možemo da obavimo i registraciju vozila u slučaju da nije registrovano.

Za vas vršimo i transport vozila nakon otkupa te se ne morate brinuti ni o tome. Možda do sada niste razmišljali o tome ali možda sedite na parama, a da toga niste ni svesni? Možda vam je auto koji dugo merkate na dohvat ruke uz manju doplatu? Sve ove dileme možete da razrešite jednim pozivom!

Za vas smo dostupni 24 sata svakog dana u godini, kontaktirajte nas telefonom ili pošaljite upit na mail. Pozovite nas telefonom ili nam pošaljite mail. Zovite, pitajte šta vas zanima, a na nama je da vam pomognemo na najbolji mogući način. Izuzetno dobro smo upoznati sa cenama na tržištu tako da će naša ponuda biti uvek fer i konkurentna.

Uštedite sebi vreme i zaradite novac. Ne čekajte da vam se javi idealan kupac putem oglasa, nemojte gubiti vreme na auto pijaci kad sve možete da uradite iz svoje fotelje.

Pozovite nas već danas i uverite se zašto trajemo tako dugo!

Pozovite nas