Otkup polovnih skutera

Koja je vaša prva asocijacija kada čujete reč SKUTER? Da li je to vetar u kosi ili vožnja motorom koji troši veoma malo benzina, tako reci vožnja za džabe ili možda jednostavno uživanje?

Bilo šta da ste pomislili od gore navedenog, upravu ste. Skuter je veoma popularni dvotočkaš koji troši veoma malo benzina. Veoma je pogodan za gradsku vožnju, posebno u većim gradovima jer za njega gradske gužve i zakrčenja u saobraćaju jednostavno ne postoje. Veoma je popularan i zbog svoje veoma male potrošnje benzina, da ne kažemo bas zanemarljive ali simbolične slobodno možemo reci. Naravno ima raznih skutera od 49 cm pa naviše, tako i da ljubitelji brzina mogu naći zadovoljstvo u skuterima jer oni od 80 kubika pa idu i do 120 km, a o jačim i da ne govorimo. Osim sto su pogodni za gradsku vožnju, jaci skuteri od 80 cm pa naviše pogodni su i za putovanja na dužim relacijama. Ljubitelji vetra u kosi njime bez problema mogu putovati cak i u inostranstvo ili na more, planinu….Vremenom većina vlasnika skutera, posebno onih od 49 cm, posle par godina vožnje žele svoj skuter da zamene novijim, boljim, neretko i jačim…

Nasa agencija za OTKUP POLOVNIH SKUTERA postoji da bi vlasnicima i ljubiteljima skutera olakšala zamenu starog skutera za neki noviji, bolji jaci. Pitate se kako vam mi možemo olakšati zamenu vašeg starog skutera za neki noviji, jer vi vas skuter želite da prodate, pa tek onda da kupite druge u tome i jeste poenta! Mi ćemo vas skuter otkupiti odmah! Dovoljno je da nas samo pozovete na broj telefona 065/999-02-09 ili nam pošaljete e mail na adresi office@otkupautomobila-beograd.com i mi ćemo do vas doci odmah, nebitno gde se nalazite, ne bitno u kom gradu živite.

Kada bi vi sami vršili prodaju vašeg skutera, morali niste da odlazite na auto pijace i tu bi naravno imali troškova iz svog džepa ili biste morali danima da postavljate oglase po raznim internet sajtovima i pitanje je da li biste uopšte pronašli kupca. Ne znate ni sami koliko bi prošlo vremena dok pronadjete pravog kupca za vas skutera vi teku želite da ga zamenite novijim, jačim i boljim. Ali dok ne prodate stari skuter ne možete kupiti drugi jer nemate dovoljno novca? E o tome vam pričamo. Tu nastupamo mi!

Nasa agencija za OTKUP POLOVNIH SKUTERA će odmah po vašem pozivu doci do vas. Mi ćemo pogledati i besplatno proceniti vas skuter i ponudićemo vam cenu za vas polovni skuter koju ćete sigurno prihvatiti. Dolazak do vas biće o našem trosku. Prenos skutera takodje biće o našem trosku.

Pitate se zašto da odaberete nasu agenciju za OTKUP POLOVNIH SKUTERA kada ste na internetu videli mnoštvo agencija koje isto vrše otkup polovnih skutera.

Vise činilaca bi trebalo da vam olakša odluku da se odlučite bas za nasu agenciju za OTKUP POLOVNIH SKUTERA .Ovako, nakon prijema našeg poziva, mi ćemo o našem trosku doci do vas i pogledati vas skuter bilo gde da se nalazite u Srbiji. Ako vam naša cena bude odgovarala sklopićemo posao i kupićemo vas polovni skuter ali ako vam naša cena ne bude odgovarala i ne sklopimo posao, to jest vratimo se u nasu agenciju praznih ruku ili ne obavljenog posla vi opet nećete imati nikakve troškove, jer troškovi puta da vas bez obzira da li smo sklopili posao ili ne idu na nas račun. Ako sklopimo posao, ako vam naša otkupna cena za vas polovni skuter bude odgovarala, troškove oko prenosa ćemo mi snositi i naravno ono najvažnije ,a sigurni smo da vas to najviše zanima, jer gorite od zelje da nabavite novi skuter i neophodan vam je novac to je kada ćemo izvršiti isplatu za vas polovni skuter. Isplata će biti izvršena odmah, izbrojaćemo vam novac u kesu na ruke i to po vašoj zelji u evrima ili dinarima. Mislimo da su ovo dovoljno jaki argumenti da se odlučite bas za nasu agenciju za OTKUP POLOVNIH SKUTERA!I zato ako ste vlasnik skutera i želite da ga prodate ne oklevajte ni časa, već pozovite nasu agenciju za OTKUP POLOVNIH SKUTERA na broj telefona 065/999-02-09 ili nam pošaljete e mail na adresi office@otkupautomobila-beograd.com

Pozovite nas