Otkup automobila Lancia

Radimo otkup automobila Lancia po najboljim cenama u Beogradu. Otkup Lancia vozila i najkraćem roku uz potpuno besplatnu procenu auta, dogovor i isplata u kešu na licu mesta istoga dana kada nam se obratite. Cene za otkup auta Lancia marke kao i za sve druge tipove vozila zavise od stanja auta, kilometraže, opreme, godišta i drugih faktora. Naša agencija za otkup automobila u Beogradu radi non stop tako da nas možete pozvati bukvalno kada god poželite, za pola sata smo kod vas ukoliko nam se javite iz Beograda.

Želite da prodate svoj polovan auto ali nemate previše strpljenja da postavljate oglase i čekate na pravog kupca? Ne tražite dalje jer mi imamo savršeno rešenje za vas! Mi se bavimo otkupom automobila i vozila, a u narednim redovima objasnićemo kako da najbrže prodate svoju Lanciu.

Otkup automobila Lancia može biti završen u roku kraćem od 24 sata i to u svega par jednostavnih koraka. Sve počinje od vašeg telefonskog poziva upućenog našoj agenciji.

Već dugi niz godina se uspešno bavimo otkupom automobila i vozila, imamo veliko iskustvo i gajimo visok nivo profesionalizma zbog čega smo u samom vrhu na tržištu.

Kada nas pozovete, dogovorićemo se o vremenu koje vama najviše odgovara kako bismo nekog od naših agenata poslali na vašu adresu da se upoznamo i da bismo mogli da vam pružimo besplatnu procenu.

Uvidom u trenutno stanje Lancie na licu mesta, naš agent će vam izneti i odgovarajuću ponudu koja nije obavezujuća.

Ponuda će biti kreirana na osnovu stanja automobila i mada će uticati na cenu neće uticati na našu spremnost da otkupimo vaš auto.

Znamo da vas najviše zanima cena koju možete da dobijete za svoj automobil i koliko brzo se transakcija i prenos vozila mogu obaviti.

Što nam tačnije i preciznije budete dali infromacije koje se tiču automobila, godišta,kubikaže, voznog stanja, broja pređenih kilometara i opšteg stanja vozila, to ćemo vam bolju ponudu dati. Naravno uz naš lični uvid u zatečeno stanje.

Ukoliko vam naša ponuda bude odgovarala možemo na licu mesta sklopiti posao. To znači da vi nama predajete automobil sa pratećom dokumentacijom o vlasništvu, a mi vas isplaćujemo na licu mesta kešom na ruke. Ukoliko zastupate firmu možemo da vam uplatimo novac i na račun u banci, sve zavisi od toga šta vama više odgovara.

Vaša Lancia vam može doneti lepu zaradu i omogućiti da uz manju doplatu kupite neki noviji ili drugačiji model auta.

Kako smo za vaše pozive otvoreni 24 sata svakog dana, možete nam se javiti i samo radi konsultacija, rado ćemo porazgovarati sa vama.

Ne čekajte da vrednost vašeg automobila opada, pozovite nas i dobićete fer i konkurentnu cenu za svog ljubimca.

Radimo otkup raznih marki automobila, ali i otkup drugih vozila, oldtajmera, taksi vozila, otkup vozila sa lizinga, otkup rashodovanih vozila od firmi.

Sarađujemo kako sa privatnim tako i sa poslovnim licima i firmama, a vama sugerišemo da nam se javite i razmotrite različite mogućnosti saradnje sa nama.

Pozovite nas