Otkup automobila Dodge

Radimo otkup automobila Dodge u Beogradu dolazak i besplatna procena. Dogovor i isplata u kešu istoga dana. Za otkup polovnih Dodge vozila naša agencija za otkup auta nudi kompletnu uslugu od dolaska na vašu adresu u roku od pola sata ako se nalazite u Beogradu, besplatne procene Dodge vozila i na kraju otkup auta Dodge. Dovoljno je samo da nas pozovete sve ostalo prepustite nama.

Automobili marke Dodge nisu tako česta pojava na našim ulicama, pa je vlasnicima ovih automobila često teško da pronađu prave kupce za svoje četvorotočkaše.

Da ne biste uludo trošili vreme na oglase i čekali da vam se pravi kupac javi obratite se nama, a mi ćemo vaš Dodge otkupiti za manje od 24 sata!

Otkup automobila Dodge je jedna u nizu naših delatnosti u okviru otkupa automobila i vozila.

Naša firma je prisutna na tržištu već dugi niz godina, posedujemo tim agenata sa visokom ekspertizom koji odlično poznaju situaciju na domaćem tržištu, što nam omogućava da klijentima ponudimo bolje uslove od drugih.

Dolazimo na vašu adresu u najkraćem roku, od pola sata do sat vremena i plaćamo vam na licu mesta u kešu i na ruke.

Bilo da imate polovan Dodge ili nov, a ne želite da gubite dragoceno vreme dajući oglase i danima pretražujući ponude na internetu – mi smo tu da vam olakšamo prodaju i ponudimo najkonkurentniju cenu na tržištu.

Možete nas kontaktirati bilo putem telefona ili slanjem maila, a mi ćemo vam u najkraćem roku pružiti sve informacije koje se tiču samog otkupa.

Znamo da vas najviše zanima cena koju možete da dobijete za svoj automobil i koliko brzo se transakcija i prenos vozila mogu obaviti.

Kroz informativni razgovor ćete od nas dobiti besplatnu procenu vrednosti automobila, a kako poslujemo u svim gradovima u Srbiji za nas nije nikakav problem da dođemo i do vas.

Nećete morati da napuštate udobnost svog doma kako biste obavili prodaju jer ćemo doći direktno na vašu adresu, isplatiti vam novac i zatim preuzeti vozilo.

Što nam tačnije i preciznije budete dali infromacije koje se tiču Dodge-a, godišta,kubikaže, voznog stanja, broja pređenih kilometara i opšteg stanja vozila, to ćemo vam dati i bolju procenu.

Potrebno je da vaše vozilo bude 100 % regularno, to znači da se podudaraju brojevi motora i šasije sa podacima u saobraćajnoj dozvoli.

Pored toga, na cenu dodatno može da utiče i trenutna ponuda i potražnja na tržištu. Samo zato što vama vaš automobil izgleda na jedan način, ne znači da nećete dobiti ponudu koja će vas obradovati!

Potrebno je samo da nas pozovete i mi ćemo doći na vašu adresu da izvršimo besplatnu procenu Dodge-a. Zatim ćemo vam izneti ponudu koja nije obavezujuća, a vas ostaviti da razmislite.

Po dogovoru, mi vas odmah isplaćujemo, preuzimamo vozilo i tu se vaša priča o prodaji automobila završava.

Dakle, mi ćemo se baviti dokumentacijom, registracijom ako je potrebna itd. Na vama je samo da smislite kako ćete dalje potrošiti ili investirati zarađeni novac.

Naši telefoni su otvoreni 24 sata za vaš poziv čak i ako imate samo neku nedoumicu ili pitanje, rado ćemo vam odgovoriti.

Javite nam se već danas i zaradite za manje od 24 sata.

Pozovite nas