Kupovina oštećenih vozila

Kupovina oštećenih vozila Beograd i metež u saobraćaju na drumovima Beograda često dostavlja i probleme kakvi su sitnije ili teže saobraćajke, udari i ogrebotine prilikom parkiranja, pa se neretko desi da je vozilo havarisano. Tokom nabavke automobila, klijent se stalno raspituje da li je automobil oštećen u nekom udesu, i nastoji da otkrije neke tragove i slično i na taj način pokušava da obori cenu automobila. Nas to ne zanima mi kupujemo oštećena vozila nezavisno od štete, ili razloga koje je bocnulo oštećenje, kao i kakvom se stanju nalazi automobil i koliko je generalno oštećeno, sve umemo svršiti u jednom danu a vi ćete keš dobiti momentalno, svu dokumentaciju oko kupovine automobila ćemo mi završiti.

Potrebno je samo da nas kontaktirate i preduzećemo kupovinu havarisanog automobila po najadekvatnijim cenama, keš dobijate na ruke, a vaš automobil transportujemo besplatno i to ne samo na teritoriji Beograda. Nemojte da vam majstori maznjavaju novac, jer kod svakog komplikovanijeg oštećenja kada stupite u popravke, to vam je šupljina bez kraja, prodajte svoje oštećeno vozilo nama, a vi mislite o nabavci novog vozila.

U slučaju da ste majstor i posedujete punu garažu ili radionicu ostataka koji vam ne služe ničemu obavljamo i otkup automobila za delove, nudimo povoljnosti i dugoročne saradnje,obavljamo i otkup automobila za reciklažu, staro gvoždje ili za otpad. Pružamo najveće cene i najkvalitetniju uslugu, u slučaju da imate bilo kakvo pitanje i želite da vam olakšamo da prodate vremešno vozilo, kontaktirajte nas. Kupujemo sve čak i ono za šta mislite da niko ne bi kupio, postoji i mogućnost kupovine havarisanih automobila, u slučaju da automobil nije za reciklažu a potrebna mu neka krupnija ili sitnija popravka.

Pozovite nas