Otkup automobila Obrenovac

Želite da prodate svoj polovni automobil ili neko drugo vozilo, ali ne želite da gubite vreme na oglase i auto pijace? Imamo rešenje za vas! Naša agencija za vas radi otkup automobila i vozila Obrenovac i omogućava vam da u najkraćem roku prodate svoje polovno vozilo i odlično zaradite. Dovoljno je da nas pozovete i naši agenti istog dana dolaze kod vas. Ako se dogovorimo oko cene, možemo da vas isplatimo istog dana u kešu, na licu mesta. Prinaćete da su to uslovi koje retko gde srećete.

Otkup automobila Obrenovac – Otkup vozila u Obrenovcu

Naš otkup pokriva celu teritoriju Obrenovca sa svim naseljima i selima. Dolazimo kod vas u Baljevac, Barič, Belo Polje, Veliko Polje, Vukićevicu, Grabovac, Draževac, Dren, Zabrežje, Zvečka, Jesenjak, Krtinska, Konatice, Ljubinić, Malu Moštanicu, Mislođin, Odašac, Piroman, Poljane, Ratare, Skelu, Stubline, Trstenicu, Urovce i Ušće. Bilo gde da se nalazite u Obrenovcu mi ćemo vam besplatno proceniti i otkupiti vozilo u najkraćem vremenskom periodu.

Doći ćemo, napraviti ugovor o kupoprodaji i isplatiti vas. Sama procena automobila može da se vrši kataloški, ali i na osnovu trenutne ponude i potražnje na tržištu. U svega par minuta telefonskog poziva ćemo vam objasniti proceduru koja je prilično jednostavna i vi se već tada možete odlučiti da li želite da sarađujete sa nama.

Kada naši agenti dođu na vašu adresu, iznose vam besplatnu procenu na osnovu zatečenog stanja vozila. Međutim, naša bsplatna procena nije obavezujuća. Poslujemo bez skrivenih troškova, tako da ono što vam kažemo da je besplatno je zaista besplatno. Zanimaju nas automobili i vozila kako sa domaćim tako i sa stranim registarskim tablicama.

Otkupljujemo nove, polovne, havarisane automobile, oldtajmere i taksi vozila. Takođe vršimo otkup automobila za otpad, za auto delove, otkup vozila sa lizinga kao i otkup rashodovanih vozila od firmi. Tu se spisak naših usluga ne završava jer možemo da vam ponudimo i otkup auto guma i otkup polovnih i novih alu felni. Što se drugih tipova vozila tiče radimo otkup kamiona, kombija, pikapova, dvotočkaša i četvorotočkaša.

Vozilo ne mora da bude registrovano već samo da ste vi vlasnik ili da imate ovlašćenje da umesto vlasnika možete da prodate vozilo. Uspešno sarađujemo i sa pojedincima i sa firmama kojima nudimo plaćanje preko računa uz izdavanje računa. Postoje razni faktori koji utiču na formiranje cene onoga što prodajete. Kako god da vaše vozilo izgleda mi smo spremni da ga otkupimo. Ono na šta obraćamo pažnju pored inicijalnog vizuelnog izgleda je pređena kilometraža, stanje limarije i motora.

U blizini Obrenovca postoje auto pijace, ali tamo sigurno nećete kupca kakvog očekujete. Možete da čekate mesecima, a da vam se ne pojavi pravi kupac. To će vas koštati i vremena i živaca, a u međuvremenu rizikujete da vrednost opadne. Mi vam sigurno možemo ponuditi bolju cenu. Nema potrebe da gubite vreme čekajući ni na kupca iz oglasa ni sa auto pijace kada možete sve da završite iz svog doma.

Tržište automobila i vozila se svakim danom sve više proširuje, a vi treba da prepustite da se profesionalci bave istraživanjem ponude i potraženje i kretanjem cena. Imamo veliki broj klijenata iz Obrenovca, a njihova preporuka je za nas najveća čast. To znači da dobro radimo svoj posao.

Za vas smo dostupni 24 sata svakog dana, 365 dana u godini. Očekujemo vaš poziv jer želimo da se i sami uverite u našu profesionalnost, efikasnost, diskreciju i transparentnost poslovanja.

Zato nas pozovite već danas!

Pozovite nas