Otkup polovnih vozila

Otkup polovnih vozila Šta vam je potrebno da razmislite o Kupovina polovnog automobila jeodličan način za smanjenje troškova vašeg automobilizma Kupovina polovnog automobila jeodličan način za smanjenje troškova vašeg vožnje kao i većina novih automobila izgubiti oko 40 % svoje vrednosti u prvoj godini . Ali, postoje rizici , tako da je važno da se vaše vreme , nego žuriti u svakom poslu , i da kupuju koliko je to moguće sa glavom , a ne srcem svojim . Zamke pri kupovini polovnog automobila Takta jenezakonita praksa od namotaja vrati odometar na visoke kilometraže automobila da poveća svoju očiglednu vrednost i cenu . Svakih 1.000 milja uklonjene povećava značajno vrednost .Ponekad jedan automobil je dat identitet drugog zamenom registarskih tablica sa onima iz gotovo identičnog vozila – ista marka , model i boja .

To je kada su posmrtni ostaci dve ili više automobila , koji su obično bili udes – oštećena i otpisana od strane osiguravača , su zavarene zajedno , zatim nezakonito dao identitet jednog od olupine .

Kozmetički rad je često izvanredan , a to je obično veoma teško uočiti “ cut- and- zatvorena “ od spolja .
Za apsolutno poverenje , ulažu u Check Auto podataka da bi pronašle istoriju automobila .
Kupite polovan auto iz imena možete verovati
Kupite polovan auto
Opšti saveti
Gde god se odlučite da kupite , evo nekoliko opštih saveta o kupovini polovnog automobila .
Budžet pažljivo Nabavite osiguranje citate i proverite automobil poreske stope pre potpisivanja na donjoj liniji , i ne zaboravite da faktor u troškovima bilo kog rada koji može biti previše potrebne . Ako idete da pozajmljuju novac da kupi auto to jedobra ideja da se citate kredita pre nego što odete da vidite bilo kakve automobile . Na taj način ćete znati šta možete priuštiti i da će biti u stanju da kaže da li vam finansijediler nudi dobra vrednost ili ne . Uradite domaći zadatak Proverite cene i vodiče uporedite sličnih automobila u oglas da znate koliko možete o vrednosti različitih automobila da izbegnu prekomernog . Sajtovi i model specifične forumu sajtovima može bitikoristan izvor informacija o “ zajedničkim “ manama i ‘ šta da traže “ savete , ali imajte na umu danekoliko koji smo imali loše iskustvo su verovatno će biti glasniji od zadovoljnih kupaca .
Ne vidite auto na kiši , u lošem svetlu ili noću Nećete moći da proverite stanje automobila pravilno ako je mokar – voda sakriva ogrebotine , udubljenja i druge probleme . Proverite da li ste se jasno i iz svih uglova videti vozilo .

Otkup polovnih vozila
Većina automobila zahtevaju neki rad tokom godine tako da vlasnici automobila nekoliko godina trebalo da nagomilali dosta snop garažnih račune za rad ili delova , kao i prethodnih uverenja MOT , i evidencija redovno servisiranje .

Ako nema onda pitati zašto istorija
Da li izgleda kao da bi moglo bitiuporan greška koja još ne može biti fiksni ?
Da liistorija ispričati konzistentnu priču
V5C registracija dokument

Insistirati na videći registraciju vozila dokument V5C – to pokazuje registrovane golmana i ne pravni vlasnik .

Da li jesadašnji golmanlice prodaje vam auto ? Ako ne , onda zašto se oni prodaju auto za nekog drugog ?

V5C prikazuje detalje prethodnih čuvari previše . Zašto ih ne kontaktirate da saznate više o tome kada su oni u vlasništvu auto , šta je urađeno i koliko milja su pokriveni ?

Prethodni čuvari nemaju interes , tako da bi trebalo da bude u mogućnosti da se oslone na svoje komentare

Da li su ga redovno servisira ?
Da li oni rade mnogo pređenih kilometara u njemu ?
Da li su imali veliki servisiranja to uradio ?
Da li su oni modifikuju vozilo na bilo koji način ?
Akoauto je tri godine ili više uverite postojikontinuirani niz godišnjih Mot ‘ potvrda ‘ .
Ako znate broj registracija vozila i referencu dokumenta o V5C možete proveriti na mreži previše status u vozilu MOT i istoriju (povratak na 2005 ) .
Takođe možete raspitati telefonom . Kontaktirajte vozilo i operater Agencija za status TUV liniju ( vosa je ) na 0870 330 0444 .
Recorded kilometraža treba stalno povećava sa godinama i da bude u skladu sa servisnom zapisnik . Ako to ne onda ćete želeti da čuju dobru objašnjenje zašto ne .
Kupac čuvajte
Budite oprezni svega što izgleda kao pravi pogodbe , ili ima vrlo nizak kilometražu za starost . Postoje rasprodaje se imao ali generalno , akodogovor izgleda previše dobro da bi bilo istinito onda je to najverovatnije jeste .

Ako znate šta radite onda koristite naš DII inspekcijski spisak da pomogne proverite da li ste pogledati auto preko temeljno .

Da bi vam pomoći da izbegnete pravite grešku kada kupite polovan auto , dobiliA.A. Auto Podaci Proverite i razmotrite mogucnostauto pogledao preko AA kontrole vozila .
Cam pojas

Kao i obično redovnog ( godišnjeg ) servisiranja postoje velike stavke kao što su kočione tečnosti , antifriz ili obnovu pojasa kamera koje proizvođači automobila odredili treba da se uradi u određenom uzrastu ili pređenih kilometara .

Ako kamera pojas razbija rezultujući šteta je verovatno naići na nekoliko hiljada funti , a čestonovi motor jenajekonomičniji opcija .
Neki motori imaju lanac umesto pojas i to obično traje život vozila , ali ako vaš automobil ima pojas morate biti sigurni da je zamenjen u roku.
Akopromena pojas je zbog aliservis zapis ne pokazuju jasno da je to učinjeno ondapojas će morati da se obnavlja što pre za mir .
priručnik
Uverite priručnik je u kolima jer oni mogu biti skupo da zameni , ako ne .

Vidi da vide kakofunkcioniše sistem bezbednosti – i proverite da to radi – i saznajte šta su ključevi pod uslovom kada je auto bio nov . Moderni ključevi automobila može da košta £ 100 + da zameni pa ako vam je potrebno više od jednog tastera i postoji samo jedan dostupan ćete morati da snosi te troškove u vidu .

Coloured ‘ master ‘ tasteri pružaju neki proizvođači programirati nove rezervne ključeve za kola su još skuplje da zameni .

Nema zakonska obaveza , ali automobili su uglavnom prodata novi sa najmanje jednim rezervnim ključem . Ako ne postojirezervni sada pitati zašto ne .

Test vožnja je vaša jedina prilika da se proveri opšte stanje mehaničke automobila i da nađemo sigurno da zadovoljava sve vaše potrebe :

Da livozite položaj udoban ?
Možeš li stići / rade sve kontrole lako ?
Da li dete sedišta stane ?
Da litorba za golf ili kolica stane u prtljažnik ?

Neporavnato paneli ili neodgovarajućih boja na vratima , haubi i vratima prtljažnika može da ukazuje na to daje auto popravljen posle šanta . Tragovi sprejom na ručke vrata, prozora pečata i lajsne mogu da ukazuju previše popravke .

Akozaliv motor izgleda kao da je nedavno snaga – rasterećenivlasnik može da se pokušava da ukloni dokaze o curi li tečnost . Provera ispod haube posle dužeg probnu vožnju treba da otkrije bilo kakve probleme .

Sedišta i tepisi
Sedišta i tepisi mogu uvek biti očišćena , ili čak zameniti , ali mrlje na unutrašnje tkanine glave obloge su nemoguće u potpunosti ukloniti .

Ako su opremljeni Presvlake za sedišta , proverite ispod njih na znake oštećenja . Možete dobiti sedišta zameniti , ali to može biti veoma skupo , posebno ako oni sadrže elektromotora ili vazdušne jastuke .

Sigurnosni zavrtnji
Adapteri za Sigurnosni zavrtnji imaju naviku da nestaju . Ako su opremljeni lakog zaključavanje lud , proverite kako bi bili sigurniposeban adapter je uključen u alata i da se uklapa orahe .
Nemojte biti pod pritiskom u kupovinu

Uvek postoje druga vozila tamo pa ako to neko ne oseća pravo na bilo koji način da je vreme da odem .

Budite oprezni i ne pokoleba “ Sab “ pričama poput promjene posla , raspada odnosa , kreće na brodu , novom bebom na putu i tako dalje . Suština je da kupujete auto da pomognete sebi , a ne neko drugi .
Pre nego što predaju bilo kakav novac

Aranžmani Slažem kolekcija / isporuke
Potvrdi tačno šta je uključeno u cenu
Potvrdi bilo kog posla kojiprodavac je pristao da uradi
Proverite da li ste dobili priznanicu koja pokazuje detalje vozila , cena, uslove prodaje i detalje prodavca