Otkup automobila Zemun

Imate stari auto ili vozilo koje više nije u voznom stanju i ne znate šta biste sa njima? Čini vam se da se samo pretvaraju u staro gvožđe…U tom slučaju, obratite se nama, a mi ćemo ovu vašu starudiju pretvoriti za tren oka u zaradu. Naša firma bavi se otkupom automobila i vozila Zemun i okolna naselja koja spadaju pod ovu opštinu. Otkupljujemo sve modele i tipove polovnih, novih i starih automobila kao i razne vrste vozila za transport robe i ljudi. Možemo da vam damo jedinstvenu ponudu i isplatu u kešu, istog dana i na ruke, a ukoliko nas odmah pozovete već za sat vremena možete imati novac u rukama!

Otkup automobila Zemun – Otkup vozila u Zemunu

Javite se našim agentima koji će stići do vas koji živite u Altini, Batajnici, naselju 13.maj ili Bačkom Iloviku. Dolazimo i u druga zemunska naselja Kalvariju, Jelovac, Galeniku, Gornji i Donji Grad, Muhar, Plave Horizonte. Takođe, naše usluge su na raspolaganju i svima iz naselja Nova Galenika,Novi Grad, Retenzija, Sava Kovačević, Šangaj, Zemun Polje. Pokrivamo i seoske opštine Busije, Grmovac i Ugrinovce a za vaše pozive dostupni smo u bilo koje doba dana, svih sedam dana u nedelji, cele godine.

Gledate na ulicama kako ljudi voze dobre automobile ili imaju nova vozila za svoj vozni park firme i zavidite im. Vrlo lako možete da im se pridružite jer kod nas jedan poziv menja sve. Vi prodajete, mi kupujemo i na tome se zasniva čitava naša poslovna filozofija. Možda vi ne možete da vidite vrednost u svom polovnom autu, ali mi možemo.

Kada prodate staro vozilo i dodate nešto novca, konačno ćete biti u prilici da sebi kupite nešto bolje i kvalitetnije. Otkup polovnih automobila i vozila Zemun koji naša agencija vrši za vas, vam omogućava da nas pozovete sa bilo koje lokacije ove opštine i naši agenti dolaze na datu adresu. Na licu mesta će izvršiti besplatnu procenu automobila za vas i ponuditi vam realnu i fer cenu.

Nemojte da vas pokoleba ni to što vozilu istekla registracija, jer ćemo se mi pobrinuti i za to. Umesto vas obavljamo sve poslove vezane za registraciju kao i prenos vlasništva. Nama je jedino važno da vi imate papire kojima dokazujete da je automobil zaista vaš.

Poverenje koje gradimo sa klijentima, transparentnost poslovanja, međusobna diskrecija, sve su to elementi koji su nas svrstali u sam vrh kada su u pitanju firme za otkup vozila. Zato nas klijenti preporučuju svojim prijateljima i zato stalno širimo mrežu zadovoljnih klijenata. Nemojte da postavljate oglase na internetu u novinama jer gubite dragoceno vreme. Javite nam se da vam uštedimo vreme i donesemo novac. Prilagođavamo se vašem vremenu i obavezama, te dolazimo u vreme kada vama najviše odgovara.

Širok je spektar otkupa koji vršimo, te tako otkupljujemo automobile i vozila svih namena, taksi vozila, oldtajmere, havarisana vozila. Takođe nas zanimaju i polovne i nove alufelne. Bavimo se i otkupom rashodovanih vozila od firmi, kao i vozila za reciklažu, staro gvožđe ili za delove. Ukoliko vam je potreban bilo kakav savet u vezi otkupa, odnosno prodaje automobila i vozila, pozovite nas i pitajte.

Tu smo ne samo zbog posla već i da vama pomognemo ako možemo da rešite neke nedoumice. Dugogodišnje iskustvo u auto industriji znači i da budno pratimo sva dešavanja na tržištu.

Zato ćemo uvek znati kakav je odnos ponude i potraženje za pojedine modele i vozila i znati da vam damo najbolju cenu. Javite nam se i proverite već danas zašto smo najbolji!

Pozovite nas