Otkup automobila sa lizinga

U aktuelno vreme sve manje osoba može za keš da nabavi automobil, pa se stoga odlučuje za nabavku automobila na lizing, to povlaci dobre i loše strane, dobra je to što možete nabaviti željeni automobil, a loša tek stiže samim tim što ste stalno vezani za rate i morate redovno da ih otplaćujete. Banke su veoma predane kada je reč o otplaćivanju ugovorenih rata, dosta je da zadocnite sa nekoliko i odmah vam oduzimaju automobil, da ne pričamo o tome da ako ne platite i uzmu vam automobil morate da plaćate i ležarinu, ne dopustite da vam takva nabavka izađe na nos i presedne, u slučaju da vam je postalo teško da robujete u ovom smislu, kontaktirajte nas jer ćemo vam i tada izaći u susret i pazariti vaš polovan automobil sa lizinga.

U slučaju da ne želite više bankama da isplaćujete korist, a želite nov automobil, automobil koji će da se vodi na vaše ime, a ne na ime banke, otvoreno nam se javite i prodajte nam ga, mi shvatamo šta su prave patnje kad je automobil kupljen na lizing i znamo kakve ugovore banke zahtevaju, mi se brinemo za vas i hoćemo da vam potpomognemo, mnogo godina se bavimo ovim biznisom, posedujemo iskustva, i znamo kako i šta treba da se radi.

Od Vas obavljamo otkup automobila sa lizinga hitro i efikasno, ne trebate da se zamarate procesima i odredbama, jer mi to službujmo umesto vas, prihvatamo sve obaveze otplate prema banci ili drugoj lizing poslovnici, jedino što treba da učinite je da nas kontaktirate i sa nama ugovorite otkup automobila sa lizinga, nemojte da dopustite da vam se ova, nekada uspešna poslovna odluka, pretvori u noćnu moru.

Postupak je lak, neophodno je samo da nam predate prava na otkup automobila sa lizinga i mi obavljamo sve druge poslove, potpuna dokumentacija oko prenošenja vlasništva, prenošenja lizinga i otplate vaših obaveza prema lizing kompaniji su naš posao, vi ne morate ništa da strepite, najvažnije je da kod nas primite najpogodniju cenu za vaš automobil. Isto tako, pri zameni automobila staro za novo i nabavka novog automobila na lizing, auto kuće uvek ponudjuju lošiju i nižu cenu od nas, kontaktirajte nas i mi ćemo kupiti vaš automobil po mnogo višoj ceni, naša ekipa obavlja svu papirologiju umesto vas.

Nama nije vazno da li ste korisnik finansijskog ili operativnog lizinga, mi ćemo preduzeti otkup vašeg automobila po najpristupačnijim cenama, tu smo da završimo i gratis procenu, pozovite nas i uverite se u našu profesionalnost i povod zbog koga nam je toliko mušterija pružilo poverenje, nije vazno gde vam je adresa. Beograd ili neki drugi grad u Srbiji, radimo svugde, a za Vas smo dostupni stalno, oslobodite se automobila od lizinga već sada, pozovite naše službenike i lizing postaje davnina, keš isplaćujemo odmah, na licu mesta.

Pozovite nas