Otkup automobila Audi

Otkup automobila Audi po najboljoj otkupnoj ceni za otkup Audi vozila uz isplatu u kešu istoga dana u Beogradu samo kod proverene agencije za otkup polovnih automobila. Pozovite nas i uverite se u profesionalnost, brzinu, cenu i korektnost uz besplatnu procenu audi vozila.

Već neko vreme sanjate da ste ponosni vlasnik Audija? Mislite da je to neostvarivo? Onda to samo znači da niste imali prilike da nas upoznate jer vam možemo omogućiti da lakše i brže dođete do željenog automobila. Bavimo se otkupom automobila i vozila, što znači da nam možete ponuditi svoj stari, polovni auto i uz manju doplatu kupiti taj Audi koji želite.

Vi već imate Audi, ali hoćete neki moderniji, bolji auto? Tu smo i za vas. Pozovite nas u bilo koje vreme, na raspolaganju smo vam 24 sata dnevno svih 365 dana u godini.

Mi ćemo doći na vašu adresu, na licu mesta uraditi besplatnu procenu vašeg automobila i odmah vam dati ponudu. Otkup polovnih automobila Audi nikada nije bio ni brži ni lakši jer ukoliko vam odgovara naša ponuda, možemo da vas isplatimo na licu mesta istog dana.

Ako se pitate kako je moguće da u današnje vreme neko može da vas isplati u kešu istog dana, naše objašnjenje je veoma jednostavno- na tržištu smo dugi niz godina i odlični smo u tome što radimo. Dobar odnos sa klijentima i pre svega profesionalan odnos, diskrecija i držanje do toga da klijent uvek mora biti zadovoljan je ono što nam je i omogućilo lidersku poziciju na tržištu.

U slučaju da zastupate firmu i da istovremeno prodajete više vozila iste ili različite marke, mi vam možemo ponuditi i plaćanje preko računa firme.

Sve je stvar dogovora i vaših želja. Ono što je važno je da znate šta može uticati na cenu otkupa. Tu su svakako izgled i stanje automobila.

Međutim, to što recimo, automobil nije registrovan, ima strane table li nije u voznom stanju, ne znači da ga nećemo otkupiti. Naprotiv, hoćemo, samo će ovi parametri uticati na cenu.

Uverićete se već iz prvog razgovora sa našim agentima koliko dobro poznaju tržište, kretanje cena, šta je u ponudi i potražnji u datom trenutku…To je ono na osnovu čega želimo da dodatno pridobijemo vaše poverenje, naša ekspertiza i znanje.

Jedini uslov s naše strane koji je neophodan kako bi transakcija bila obavljena je da imate vlasničke papire za automobil. Dakle, da budemo sigurni da imate pravo da vozilo prodate.

Ostalu administraciju na sebe preuzima naša firma za otkup automobila i vozila. U to spada pored prenosa vlasništva i registracija vozila kao i sam transport vozila.

Sve završavate iz svoje fotelje za manje od 24 sata!

Zato otkup polovnih automobila Audi za vas možemo da odradimo već danas ukoliko nam se javite nakon čitanja ovog teksta.

Pored otkupa automobila Audi možete da nam se javite i za otkup sledećih marki automobila: Alfa Romeo, Mercedes, BMW, Chevrolet, Citroen, Fiat, Ford, Peugeot, Honda, Zastava, Opel, Renault, Škoda, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Dacia, Daewoo, Jeep, Volvo, Nissan, Kia…

Pozovite nas