Otkup automobila BMW

Otkup automobila BMW u Beogradu i Srbiji naša agencija radi godinama unazad, isplata se vrši u kešu istoga dana. Besplatna procena se podrazumeva kada se radi otkup BMW vozila.

BMW je jedan od najpoznatijih proizvođača automobila kod nas, ali se polovni modeli često mogu naći na tržištu usled skupog održavanja, delova… Mi vršimo otkup automobila BMW, te ukoliko posedujete auto ove marke, a želite da ga prodate brzo i zaradite lako, pozovite nas već danas.

Znamo da nikome nije lako da se odvoji od svog BMW, ali ako ste planirali da prodate svog ljubimca, bolje je da ne gubite vreme na davanje oglasa i odlaske na auto pijacu. Zašto? Jednostavno, šanse da nađete idealnog kupca za 24 sata je mala i nikakva, dok vam mi pak nudimo upravo to. Otkup i isplatu u kešu, na ruke, za manje od 24 sata od prvog poziva!

Pitate se kako je to moguće? Krajnje jednostavno. Prvi korak je da nas pozovete ili nam pošaljete mejl sa upitom za otkup automobila BMW.

Javiće vam se neko od naših agenata i nakon samo par minuta razgovora možete dogovoriti susret. Naši agenti dolaze na vašu adresu, gde će na licu mesta obaviti besplatnu procenu automobila BMW.

Sledeći korak je da vam damo našu ponudu, koju možete da prihvatite ali i da odbijete jer je neobavezujuća.

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva vam možemo reći da se retko dešavalo da klijent odbije našu ponudu, prosto jer smo uvek konkurentni sa cenom i nadasve fer.

Ako vam ponuda odgovara, možete biti isplaćeni istog dana, na licu mesta u kešu. Ako zastupate firmu, transakcija može biti izvršena preko računa u banci.

Znamo da su BMW automobili mnogima strast, ali isto tako da ih se vlasnici brzo zasite jer često dolaze u problem kada je u pitanju zamena delova i održavanje.

Nije ih ni lako prodati, ali mi smo uvek zainteresovani za svaki model BMW koji imate, bez obzira na stanje u kome se sam auto nalazi. Otkupljujemo i automobile sa stranim tablicama, ali i neregistrovana kola, ona koja nisu u voznom stanju, havarisane automobile, otkup za otpad i delove.

Jedino je potrebno da vi imate odgovarajuću dokumentaciju na osnovu koje se vidi da ste vlasnik vozila.

Naša agencija će se pobrinuti za svu papirologiju, prenos vlasništva, registraciju i ostalo.

Uz to, nudimo i transport automobila bez ikakve dodatne naknade s vaše strane.

Od vas nam je potrebna samo dobra volja da auto prodate, a mi otkupljujemo vaš auto bez obzira na njegov izgled, starost ili vozno stanje.

Možete da nam se javite u svako doba dana, sedam dana u nedelji jer smo vam uvek na raspolaganju!

Pored toga što radimo otkup automobila BMW, zainteresovani smo i za sve druge marke automobila.

Zainteresovani smo za otkup sledećih marki: Mercedes, Alfa Romeo, Chevrolet, Citroen, Fiat, Ford, Peugeot, Honda, Zastava, Opel, Renault, Škoda, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Dacia, Daewoo, Jeep, Volvo, Nissan, Kia, Audi…

Pozovite nas