Otkup automobila Citroen

Otkup automobila Citroen naša firma za otkup polovnih auta radi po principu besplatne procene uz isplatu u kešu na ruke istoga dana na licu mesta. Otkup Citroenovih vozila u Beogradu u roku od jednog sata, realna procena automobila i brzi otkup polovnih Citroen vozila.

Ako ste razmišljali koje je pravo vreme da svoj polovni automobil zamenite za neki noviji model, odgovor je „Sada!“.

Uz stručnu pomoć i profesionalni tim koji vam nudimo vršimo otkup automobila Citroen u najkraćem roku i uz isplatu u kešu na ruke na licu mesta.

Zvuči suviše dobro da bi bilo istinito?

Moraćemo da vam dokažemo da niste u pravu. Obratite nam se i uverite se da je moguće da svoj stari Citroen prodate za manje od 24 sata i odmah dobijete keš na ruke.

Otkup automobila Citroen vršimo kako na teritoriji Beograda i svih njegovih opština i naselja tako i širom cele zemlje, budući da je mreža naših saradnika i agenata veoma razgranata.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u poslu, konstantnom praćenju trendova brzo i lako možemo za vas da uradimo besplatnu procenu automobila i damo vam ponudu koju ćete teško odbiti.

Potrebno je samo da nas pozovete i obratite se nekom od naših agenata koji će vas uputiti u proceduru koja je kranje jednostavna.

Nakon vašeg poziva, neko od agenata će doći na vašu adresu kako bismo na licu mesta mogli da imamo uvid u stanje Citroen i obavimo beslatnu procenu auta.

Na visinu naše ponude utiču razni faktori, stanje automobila, starost, pređena kilometraža, stanje limarije itd.

Međutim, ni jedan od ovih faktora neće uticati na našu volju da otkupimo vaš auto.

Nas zanima vaš auto u kom god stanju da se nalazi, pa makar i sasvim havarisan, neregistrovan itd.

Iznećemo vam ponudu koja nije obavezujuća i na osnovu koje odlučujete da li želite da nastavimo dalje sa procedurom otkupa automobila Citroen.

Ukoliko ste saglasni sa našom ponudom, možemo vas isplatiti u kešu na licu mesta ili putem bankovnog računa u slučaju da ste predstavnik firme ili kompanije.

Veliki broj zadovoljnih klijenata je tokom godina prošao kroz našu agenciju na šta smo veoma ponosni jer uprao zadovoljni klijenti najbolje govore o našem radu.

Osim što radimo otkup automobila Citroen, zainteresovani smo i za sve druge marke automobila.

Zainteresovani smo za otkup sledećih marki: Mercedes, Alfa Romeo, BMW, Chevrolet, Fiat, Ford, Peugeot, Honda, Zastava, Opel, Renault, Škoda, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Dacia, Daewoo, Jeep, Volvo, Nissan, Kia, Audi….

Jedini uslov koji vi treba da ispunite jeste da imate dokumentaciju kojom dokazujete da ste vlasnik automobila koji prodajete.

Sve ostalo vezano za administraciju mirno ćete prepustiti nama. Mi radimo registraciju, ako je potrebno, kao i prenos vlasništva. Vaše je samo da nas pozovete i da želite da prodate svoj auto.

Pozovite nas