Otkup automobila Fiat

Vršimo otkup automobila Fiat za teritoriju cele zemlje, pouzdano, brzo, uz plaćanje u kešu na licu mesta istog dana. Za otkup Fiatovih vozila sve što je potrebno je da nam se obratite telefonom ili mejlom i za manje od 24 sata možemo da otkupimo vaš automobil i isplatimo vas!

Bilo da hoćete da prodate polovni ili novi automobil Fiat ne želite da gubite dragoceno vreme dajući oglase i danima pretražujući ponude na internetu.

Oduzeće vam gomilu vremena, a rezultat neće biti zadovoljavajući i bićete prinuđeni da se cenkate.

Mi smo tu da vam olakšamo prodaju i ponudimo najkonkurentniju cenu na tržištu. Kada nas kontaktirate, naši agenti će vam u najkraćem roku pružiti sve informacije koje se tiču samog otkupa.

Znamo da vas najviše zanima cena koju možete da dobijete za svoj Fiat i koliko brzo se transakcija i prenos vozila mogu obaviti.

Kada nas pozovete mi dlazimo na vašu adresu,iznosimo besplatnu procenu vozila i dajemo vam ponudu koja nije obavezujuća.

Što nam tačnije i preciznije budete dali infromacije koje se tiču marke automobila, godišta, kubikaže, voznog stanja, broja pređenih kilometara i opšteg stanja vozila, to će i naša procena biti uspešnija.

Cene su uvek fer i konkurentne u šta ćete se uveriti i sami.

Bolje je da potrošite pet minuta svog vremena na jedan telefonski razgovor sa našim agentima, nego dane i mesece čekajući da vam se odgovarajući kupac javi.

Uverićete se da odlično poznajemo tržište, aktuelnu ponudu i potražnju,koji su modeli najpopularniji i kako vaš auto stoji.

Takođe, ako imate bilo kakvu drugu nedoumicu, rado ćemo vam odgovoriti na svako vaše pitanje. Cilj nam je da imamo što više zadovoljnih klijenata i da nastavimo da poslujemo u istom duhu kao i do sada.

Fiat automobili su među najzastupljenijim na domaćem tržištu, ali to ne znači da nećete dobiti dobru cenu. Naprotiv, tu smo da vas uverimo da nije važno kakav je auto u pitanju, jer smo mi uvek zainteresovani za otkup.

Otkupna cena polovnog automobila Fiat zavisi od niza faktora. Ono što procenjujemo su marka i godište auta, stanje motora, oprema, stanje limarije, vizuelni izgled, odnosno očuvanost.

Tu spada i stanje guma, kočionog sistema, kada je poslednji put vršen tehnički pregled, pređena kilometraža ali i vaše očekivanje kakvu cenu smatrate da treba da dobijete.

Obraćamo pažnju na vizuelni izgled vozila, enterijer vozila, stanje limarije da li je vozilo bilo havarisano i ako jeste u kojoj meri.

Ispitujemo i stanje trapa, iskorišćenost pneumatika, stanje agregata (motora) vozila.

Potrebno je da vaše vozilo bude 100 % regularno, to znači da se podudaraju brojevi motora i šasije sa podacima u saobraćajnoj dozvoli.

Suštinski najvažnije je da dokažete da ste vi vlasnik vozila koje želite da prodate.

Ukoliko vam naša ponuda odgovara, plaćamo vam na licu mesta u kešu ili putem računa u banci ako zastupate firmu.

Takođe, prenos vlasništva, transport samog vozila i drugi administrativni detalji ne treba da vas brinu jer mi preuzimamo ovaj deo posla na sebe.

Osim što radimo otkup automobila Fiat, zainteresovani smo i za sve druge marke automobila.

Zainteresovani smo za otkup sledećih marki: Alfa Romeo, Citroen, BMW, Chevrolet, Mercedes, Ford, Peugeot, Honda, Zastava, Opel, Renault, Škoda, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Dacia, Daewoo, Jeep, Volvo, Nissan, Kia, Audi…

Ne čekajte idealnog kupca jer smo to mi. Pozovite nas i uverite se i sami!

Pozovite nas