Otkup automobila Ford

Ukoliko vam je potreban otkup automobila Ford, a nemate vremena za gubljenje pozovite nas danas jer ćete već sutra imati novac u rukama. Za otkup fordovih automobila tako je lako, a jedan poziv može vam uštedeti puno vremena i doneti dosta novca. Već dugi niz godina se bavimo otkupom polovnih automobila Ford i Fordovih vozila i prepoznatljivi smo po kvalitetnoj i brzoj usluzi. Klijenti nas cene i zbog diskrecije ali i transparentnosti našeg poslovanja. Na vama je da se i sami u to uverite.

Otkup Ford automobila je česta pojava u našem poslovanju iz prostog razloga što je dosta vozača privrženo ovoj marki američkih automobila.

Međutim, trendovi se menjaju, pa tako dođe vreme i da se Ford proda.

Kako to sve izgleda kada sarađujete sa nama? Krajnje jednostavno, pozovete nas telefonom ili pošaljete upit mejlom i neko od naših agenata će odmah biti spreman da vam odgovori.

Prilikom slanja upita mejlom, potrebno je da dostavite što više fotografija auta, kao i njegove odlike.

To je način da vam preciznije damo procenu i odredimo cenu. Svim svojim klijentima ipak savetujemo da je najbolji način lični kontakt, odnosno upoznavanje licem u lice sa našim agentom.

Mi dolazimo na vašu adresu i na licu mesta dajemo besplatnu procenu automobila na osnovu koje iznosimo i našu ponudu za vaš automobil.

Ponuda nije obavezujuća, ali su retki slučajevi gde klijenti nisu bili zadovoljni našom ponudom.

Kako smo u ovom poslu dugi niz godina, pomno pratimo kako se kreću ponuda i potražnja na tržištu, kao i same cene.

Zato ćete od nas dobiti konkurentnu i fer cenu, a da nećete morati da čekate mesecima na pravog kupca, kao što je slučaj kada dajete oglase.

Otkupna cena vašeg Ford automobila zavisi od više faktora. Tu su recimo marka i godište auta, kao i stanje motora, oprema, stanje limarije, vizuelni izgled, odnosno očuvanost.

Zatim, tu spada i stanje guma, kočionog sistema, kada je poslednji put vršen tehnički pregled, pređena kilometraža ali i vaše očekivanje kakvu cenu treba da dobijete.

Interesuje nas i vizuelni izgled kada radimo otkup fordovih vozila, enterijer vozila, stanje limarije da li je vozilo bilo havarisano i ako jeste u kojoj meri.

Ispitujemo i stanje trapa, iskorišćenost pneumatika, stanje agregata (motora) vozila.

Međutim, ono što vama treba da bude najvažnije jeste da nas vaše vozilo zanima koliko god da je staro, beskorisno ili pak dobro očuvano i slično.

Jednostavno, mi smo uvek zainteresovani za kupovinu, a ono što je bitno da bi do dogovra došlo jeste da nam papirološki dokažete da ste vlasnik vozila koje prodajete.

Nakon sklapanja dogovora, mi ćemo vas isplatiti na licu mesta u kešu, a vi ostalo prepuštate nama.

Poslujemo kako sa pojedincima tako i sa kompanijama tako da vam možemo novac uplatiti i putem bankovnog računa.

Ono na šta takođe možete da računate jeste da smo zaduženi za transport automobila, kao i papirologiju.

Dakle, uradićemo prenos vlasništva vozila, kao i ostale detalje, uključujući registraciju ako vozilo nije registrovano.

Pored toga što radimo otkup Fordovih automobila, zainteresovani smo i za sve druge marke automobila. Zainteresovani smo za otkup sledećih marki: Alfa Romeo, Citroen, BMW, Chevrolet, Mercedes, Fiat, Peugeot, Honda, Zastava, Opel, Renault, Škoda, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Dacia, Daewoo, Jeep, Volvo, Nissan, Kia, Audi….Naša vrata su vam otvorena 24 sata svakog dana tako da se ne ustručavajte i zovite nas kad god vama to odgovara!

Pozovite nas