Otkup automobila Lada

Otkup automobila Lada u Beogradu, dolazak na adresu, besplatna procena i dogovor, ponuda cene i otkup Lada vozila. Sve ovo realizuje se u najkraćem mogućem roku. Otkup Lada automobila ako ste u Beogradu može biti gotov za sat vremena od trenutka kada nas pozovete.

Ljubitelji Lade ćesto su skloni da ove proverene automobile voze dok sasvim ne otkažu, a onda se teškom mukom odluče za novi auto.

Iako su poznate kao pouzdana terenska vozila, automobili marke Lada za mnoge imaju i sentimentalnu vezu sa nekim prošlim vremenima i drugačijim stilom života.

Ukoliko ste vlasnik polovne Lade i želite da je prodate, a ostvarite profit vreme je da nas pozovete.

Otkup automobila Lada ćemo za vas izvršiti u roku kraćem od 24 sata, a vi ćete otići zadovoljni zbog zarađenog novca i brzine cele transakcije.

Nemojte misliti da zato što imate Ladu taj auto neće niko želeti da kupi.

Mi smo uvek raspoloženi za otkup vašeg automobila po odličnoj ceni koja je uvek konkurentna i odgovara kretanjima cena na tržištu.

Potrebno je samo da nas pozovete pa da se uverite u istinitost ovih tvrdnji.

Za vaš poziv smo otvoreni svakog dana 24 sata, a tu smo i za svaku vrstu pitanja i saveta vezano za otkup automobila Lada.

Ceo proces je kranje jednostavan.

Nakon vašeg poziva, naše agente ćemo poslati direktno na vašu adresu kako bi uvidom u trenutno stanje vozila mogli da izvrše besplatnu procenu automobila i iznesu vam ponudu.

Naša ponuda nije obavezujuća, ali smo sigurni da nećete lako moći da je odbijete.

Budući da smo dugo prisutni u sferi prodaje i otkupa polovnih automobila i vozila, uvek znamo kako stoje ponuda i potražnja za određeni model i marku automobila.

Nećemo se baviti stanjem vaše Lade, niti ćemo odbiti da je kupimo ako je recimo istekla registracija ili je iz nekog razloga vozilo havarisano.

Nama je vaša Lada zanimljiva u bilo kom stanju.

Ukoliko vam naša ponuda bude odgovarala, isplaćujemo vas istog dana na licu mesta u kešu.

Ukoliko vi to želite, transfer se može obaviti i preko vašeg računa u banci ili preko računa firme ako zastupate svoje preduzeće.

Bilo kako bilo, otkupa automobila Lada zavisi samo od toga da li imate uredne papire o vlasništvu nad vozilom jer sve drugo ćemo se dogovoriti.

Vi nakon dogovora čak ne morate da razmišljate o transportu vozila, jer se o tome staramo mi. Takođe, na sebe preuzimamo i izradu papirologije, prenos vlasništva, registraciju… .

Za naše klijente ovo predstavlja veliku uštedu vremena i novca. Nakon što vas isplatimo možete da planirate narednu kupovinu automobila ili pak sačuvate novac ili ga uložite u nešto drugo.

Pozovite nas već danas, upoznajte nas i sigurno ćemo naći način da budete zadovoljni saradnjom sa našim timom.

Osim otkupa automobila Lada tu smo i za otkup drugih marki automobila.

Pozovite nas