Otkup automobila Suzuki

Vršimo otkup Suzuki vozila novih ili polovnih, havarisanih ili ne sasvim je svejedno. 24 sata dnevno možete nam se obratiti za otkup automobila Suzuki uz isplatu u kešu istoga dana na licu mesta. Ako se nalazite u Beogradu, stižemo na besplatnu procenu dogovor i otkup vozila Suzuki u najkraćem roku.

Iako vam se u teoriji činilo da je kupovina Suzukija dobra ideja, kako je vreme prolazilo sve više ste uviđali da taj auto možda baš i nije za vas.

Sada ste konačno odlučili da ga zamenite za nešto drugo jer su delovi i popravkje skupi, ali niste zadovoljni kretanjem cena na auto pijacama.

Otkup automobila Suzuki kojim se naša firma bavi već dugi niz godina je jednostavan odgovor na vaše pitanje. Zašto?

Zato što ćete svoj auto prodati u roku od 24 sata i kraće, zato što ćete biti isplaćeni istog dana na licu mesta i to u kešu i zato što nećete morati da potrošite ni vreme ni energiju na čekanje idealnog kupca.

Verovatno vam ovo zvuči bolje od istine ali tako je.

Procedura je zapravo kranje jednostavna. Sve što vi treba da uradite je da nas pozovete i opišete koji model Suzukija imate, kao i da ste spremni da svoj auto prodate.

U dogovoru sa vama šaljemo našeg agena na vašu adresu istog dana u najkraćem roku, a naš agent će vam na licu mesta uraditi besplatnu procenu automobila.

Takođe, izneće vam i našu ponudu, koja nije obavezujućeg karaktera ali ćete posle kraćeg razmišljanja uvideti da je najbolja koju ste do sada dobili.

Možete upoređivati cene sa drugim ponuđačima ako ih imate, ali uvidećete da je naša ponuda fer i konkurentna.

Uz to, nudimo vam plaćanje na licu mesta istog dana u kešu na ruke ili putem bankovnog računa.

Priznaćete da je retkost da vam neko istog dana plati i to ceo iznos u kešu kada nešto prodajete.

Zahvaljujući višegodišnjem prisustvu na domaćem tržištu odlično poznajemo kretanje ponude i potražnje, a samim tim i cena automobila.

Otkup automobila Suzuki je samo jedna u nizu delatnosti kojima se bavimo jer pored otkupa polovnih automobila radimo i otkup starih vozila, otkup taksi vozila, otkup rashodovanih vozila, otkup automobila sa lizinga, otkup za delove itd.

Ono što mi vidimo kao dodatnu pogodnost saradnje sa nama je činjenica da ne morate da brinete o transportu automobila jer ćemo to mi preuzeti na sebe.

Takođe, naše je zaduženje da preuzmemo obradu dokumentacije, kupoprodajni ugovor, prenos vlasništva i sve druge detalje.

Vi ste oslobođeni paprilogije.

Ono što je s vaše strane potrebno da bi trgovina prošla neometano jeste da imate uredne vlasničke papire kojim dokazujete da je auto vaš i da ga možete prodati.

Sve ostalo prepuštate našem timu.

Za vaše pozive smo dostupni 24 sata svakog dana u nedelji. Pozovite nas čak i ako samo želite da se raspitate o otkupu automobila Suzuki.

Pozovite nas