Otkup automobila Novi Beograd

Na ulicama Novog Beograda je više automobila nego ikada, a iznenadili biste se da znate koliko je među tim četvorotočkašima polovnih vozila. Mnoga su verovatno kupljena zahvaljujući posredstvu naše agencije, za vas se bavimo otkupom automobila i vozila Novi Beograd brzo, efikasno i bez kompikacija. Od dobre zarade i potencijalne promene automobila ili vozila deli vas ukupno jedan telefonski poziv. Na vama je samo da okrenete naš broj i neki od naših agenata će se za pola sata do sat stvoriti na vašoj adresi. Daćemo vam jedinstvenu ponudu i mogućnost da vas isplatimo istog dana na licu mesta i u kešu!

Otkup automobila Novi Beograd – Otkup vozila na Novom Beogradu

Pozovite nas iz bilo kog dela Novog Beograda, bez obzira da li živite u bloku 21, 45, 62 ili 70. Javite nam se ako ste sa Bežanije, Ledina, kraja oko Starog sajmišta, hotela Jugoslavija, Belvila, Bežanijske kose, Dr Ivana Ribara, Tošinog Bunara ili Studentskog grada. Otkup polovnih, starih, novih, oštećenih automobila i vozila treba poveriti proverenoj firmi sa dugogodišnjim iskustvom koja svoje uspešno poslovanje duguje zadovoljnim klijentima.

Na pravom ste mestu jer mi garantujemo i pouzdanu uslugu i najbolje cene otkupa za Novi Beograd. Kao i pri svakoj drugoj kupovini možda se i vama dogodilo da ste se zaleteli i kupili auto, kao i neko vozilo za koji se ispostavilo da nije ono što želite. Sada biste ga prodali i to što pre. Brzo rešenje nalazi se upravo u otkupu. Sasvim je jednostavno jer ćemo vam platiti istog dana na licu mesta, a vi ćete već sutra moći da uzmete neki drugi automobil ili vozilo. Što se tiče vrste automobila i vozila za otkup, radimo sve kategorije, marke, godište, vozna stanja…

Otkupljujemo i neregistrovana vozila, stara taksi vozila, oldtajmere, kombije, kamione, sve vrste dostavnih vozila…Koliku će cenu vaše vozilo dostići, naravno, zavisi upravo od stanja samog vozila. Međutim, to ne utiče na našu spremnost da vozilo otkupimo. Ono što nam je potrebno da znamo jeste da ste vi vlasnik, odnosno da imate dokumentaciju kojom možete da dokažete vlasništvo.

Dakle, mi dolazimo po vašem pozivu na datu adresu, u bilo koji deo Novog Breograda. Plaćamo vam na licu mesta i zatim odvozimo vozilo, a takođe sređujemo i otkupnu dokumentaciju, odnosno prenos vlasništva. Ukoliko se radi o vozilu koje nije registrovano, ne brinite i to ćemo mi da završimo. Od vas nam je samo potrebna dobra volja i spremnost da prodate svoj polovni auto ili vozilo, a za ostalo ćemo se mi pobrinuti. Ako ste recimo uzeli vozilo na lizing, javite nam se, jer ćemo ga otkupiti po boljim uslovima od onih koje vam nudi banka, a vas rešiti velike glavobolje.

Možete da nam prodate čak i vozilo sa stranim registarskim tablicama. Bavimo se i otkupom havarisanih vozila, kao i onih za staro gvožđe i za delove, a otkupljujemo i nove i polovne alu felne. Imamo iskusan tim agenata koji su posvećeni svom poslu. Odlično poznaju kretanje cena na tržištu za svaki model, godište itd. U međuvremenu, javite se da nam postavite neko pitanje ako imate nedoumica ili dilema. Naše linije su vam otvorene 24 sata dnevno svakog dana u nedelji. Uradićemo vam besplatnu procenu automobila ili vozila, bez ikakvih obaveza.

Cena koju vam damo je neobavezujuća. Na prvom mestu nam je poštovanje klijenata i njihovog vremena, zato vam savetujemo da otkup automobila i vozila Novi Beograd poverite nama i završite sve za manje od 24 sata.

Očekujemo vas i vaš poziv. Uverite se zašto smo tako dugo prisutni na tržištu kao vodeća agencija u ovoj oblasti!

Pozovite nas