Otkup automobila Stari Grad

Otkup automobila i vozila Stari grad koji za vas vrši naša agencija će vam pomoći da za samo sat vremena svoj polovan, stari ili novi automobil pretvorite u lepu zaradu. Nudimo brzu i profesionalnu uslugu, dajemo najbolju ponudu, radimo profesionalno i prilagođavamo se svim vašim zahtevima. Naši agenti dolaze na vašu adresu, a isplata se vrši na licu mesta i u kešu istog dana, na ruke ili preko računa.

Otkup automobila Stari Grad – Otkup vozila na Starom Gradu

Kako imamo razgranatu i rasprotranjenu mrežu agenata, možete da nas kontaktirate iz bilo kog dela opštine Stari grad i mi dolazimo na vašu adresu. Pozovite nas sa Dorćola, iz centra Beograda, okoline Kalemegdana i Botaničke bašte i neko od naših agenata će se odmah uputiti ka vama. Procedura je u potpunosti jednostavna, a dovoljno je da nas kontaktirate putem telefona i raspitate se kod naših agenata. Ne razmišljajte o tome koliko je vaš auto star, koliku je kilometražu prešao, koje je marke i koji je model.

To ne utiče na našu spremnost da vozilo otkupimo jer se bavimo najrazličitijim vrstama otkupa. Nije uslov ni da li je vozilo registrovano i da li je u voznom stanju. Mi ćemo ga sve jedno otkupiti od vas. Ono što nam je bitno je da vi posedujete uredne vlasničke papire. Potrebno je da posedujete dokumentaciju koja vam omogućava da vozilo otuđite tj. prodate.

Naša agencija se bavi preostalom administracijom, sređujemo registraciju ako je potrebna i paprilogiju oko prenosa vlasništva. Uz to, mi preuzimamo vozilo, tj. automobil nakon otkupa, te nećete razmišljati ni o transportu. Umesto da provodite slobodno vreme i vikende obilazeći auto pijace, Bubanj Potok i druge, sve možete završiti iz svoje fotelje. Mi ćemo odgovoriti na vaš telefonski poziv ili mejl bilo kog dana i u bilo koje vreme jer radimo 24 sata.

Pokazaćemo vam da stari auto, kombi, pikap ili neko drugo vozilo može lako da postane zarada. Uz neku doplatu nakon otkupa možete sebi da priuštite neko novije i bolje vozilo. Nakon što nas pozovete, dogovaramo se sa vama kada je najbolje vreme da vas posetimo i pogledamo vozilo koje prodajete. Na licu mesta ćemo vam izneti besplatnu procenu, koja nije obavezujuća.

Ako vam ponuđena cena odgovara, možemo odmah da vas isplatimo u kešu, na ruke, istog dana. S druge strane, ako vršite prodaju rashodovanih vozila za firmu, novčana transakcija će ići preko bankovnog računa vaše firme.

Cilj nam je da klijent uvek bude zadovoljan i zato uvek poslujemo kranje transparentno. Nema skrivenih troškova i sve je od starta precizno definisano.

Radimo otkup automobila i vozila Stari grad za staro gvožđe, otkup automobila za delove, otkup automobila za reciklažu ili otkup vozila sa lizinga. Takođe, bavimo se i otkupom guma, polovnih i novih alufelni kao i otkupom za staro gvožđe.

Ono što vi smatrate bezvrednim parčetom gvožđa, mi vrlo lako možemo da pretvorimo u vašu zaradu. Kod nas ćete uvek dobiti fer i konkuretnu cenu u skladu sa trenutnom situacijom na tržištu.

Nemojte gubiti vreme čekajući da vam se javi idealan kupac, kada taj idealan kupac možemo biti mi već danas. Pozovite nas i raspitajte se o uslovima, podelite sa nama svoja razmišljanja i nedoumice i uživajte u brzoj zaradi. Mi očekujemo vaš poziv!

Pozovite nas